fredag 10. august 2018

Nor design

Nor design

Best på belysning og lamper! Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene. Hva tilbyr nordesign ? Belysning til bolig, hytte og det offentlige rom. Vårt hovedkontor, showroom og lager ligger i Trondheim.


Nor design

Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vårt største produkt og spesialitet er navneskilt som kan fås med logo, symboler eller personnavn, produsert i ulike farger, former og festeanretninger. De jobber først og fremst med utvikling og salg av eget sortiment, samtidig som de importerer varer fra for eksempel LEDS-C4. Ta gjerne kontakt dersom det er en lampe du ikke finner.


NorDesign sitt sortiment! Derfor kan det være svært nyttig å bruke produktkalkyler for å finne pris til produktene. Her kan vi skille mellom selvkost, påslag og bidragsmetoden.


Selvkostmetoden: Her tar vi med alle kostnadene bedriften har, og fastsetter en pris på produktet ut i fra det, her tar vi også hensyn til fortjeneste. Fine folk, trøndersk selskap og en profesjonell aktør. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Norges beste søkemotor for shopping.


Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat. Nordesign AS fra , Trøndelag. Vi er et professionelt frisørteam på piger, som gerne vil give dig en personlig rådgivning samt en hyggelig oplevelse af at gå til frisør. Sortimentet består av produkter til både bolig og hytte. Vi lagerfører et utvalg av lamper til baderommet og andre produkter kan bestilles med normalt kort leveringstid.


Nor design

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Elektro Designbelysning fører merkevarer fra kjente leverandører som Louis Poulsen, Secto Design , Northern, Menu. Del av en serie designet med tanke på minimalistisk design , og funksjonalitet. Spottene er tilt- og roterbare.


Stilig interiørbelysning som gir rommet det lille ekstra. Montering inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling. Se utvalg og tilbud vi har i vår nettbutikk. Kjøp hos oss for 1 fornøydgaranti. Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom.


Nor design

Thomas har jobb oppført på profilen. Last ned Mozilla Firefox, en gratis nettleser. Firefox er laget av en global, ideell organisasjon, som har som mål at individet skal ta kontroll over egne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg