tirsdag 7. august 2018

Heftgrunning

Sjekk ut grunning før maling. Jotun Heftgrunning Universal. Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag.


Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Bruksområde: Innendørs grunning til ikke sugende underlag, som f.

Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. De fleste malere anbefaler at du grunner før du går rett på med selve fargen. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. BUTINOX Interiør Heftgrunn for vegg og panel er en vannbasert, matt og luktsvak akrylgrunning for innendørs bruk, til alle flater. Godt egnet på bart stål, aluminium, galvanisert og sinkbelagt stål, polyestersparkel, glassfiber og herdet lakk.


Produktet benyttes som grunning. Baronesse Heftgrunning er en vanntynnet, hurtigtørkende grunning til bruk inne på de fleste underlag. Hefter også godt på vanskelige underlag som.

Ved å grunne aluminiumsoverflaten med Alu Primer får du et mye bedre resultat. Primeren har meget god vedheft, høy fyllingsgrad (fyller mindre riper) og kan. Denne tørker raskere,. Skal snart begynne å male trepanelet inne i huset.


Noen som har erfaring. Er det stor forskjell på heftgrunning ? Jeg ser Gjøco Sperregrunn selges på tilbud til 79- for liter. Ellers er det veldig vanskelig å finne noen priser på nett på maling, men jeg innbiller meg at f. Det er jo nesten Biltema-pris.


Andre grunninger som bør vurderes? Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs, 2. Direct to Galvanized Metal Paint. Lett å påføre og tørker raskt.


Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring.

Bruk maskeringstape for å unngå maling på selve speilet. Da grunningen har tørket, pusser du lett over for å få en jevn og fin overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg