tirsdag 7. august 2018

Fargekart inne

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Mer enn et fargekart.

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Bestill blant våre fargekart for innemiljø.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Luktfri og hurtigtørkende. For å gjøre det enklere for deg å velge rett grånyanse, har vi tatt fram et fargekart som vi har delt inn våre grå farger i seks ulike grupper, samt gradert dem i en lys og en mørk skala. Nedenfor kan du lese om hva som kjennetegner fargene i de ulike gruppene, og tenk igjennom rommets forutsetninger. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Beckers Mirka Krefting Scanox Motip Sika Spekter Autoglym Osmo Dana.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Fargekart for Herdins Ekte beis.


Hva gjør fargene med rommet?

Med kartet kan du også skape et bredt spekter av interiørstiler. Alle fargene som ligger vannrett, loddrett og diagonalt passer sammen. Uterommet er på mange måter husets forlengelse når sommeren kommer. Vi lukker opp dørene og får plutselig større boltreplass til familien. Enten du har en stor hage med terrasse eller en deilig balkong i leiligheten.


De fleste av oss ønsker oss en sømløs overgang mellom inne - og uterommet. Langpensel Ultimate inne. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen.


Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Opplevelsen av en farge varierer blant annet med dagslyset, noe Beckers har tatt høyde for. Der kan du nemlig også teste ut ulike farger i et interaktivt fargekart , som viser hvordan fargene blir påvirket av lyset som kommer gjennom vinduet i løpet av dagen.


Høsten er i anmarsj og med den kommer lysten til å pusse opp og gjøre om inne. Se vårt nye Frøya-inspirasjonshefte for innspill og tips på hvordan du kan oppgradere ditt hjem med et malingsstrøk eller to!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg