mandag 27. august 2018

Runde glass

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Runde glass Rundt glass 7ml, mm. Legg til mine favoritter Quick View.

Rekkverk i rustfritt, syrefast stål, med runde stolper og 1mm glass. Det første rekkverket med Sintef Godkjenning! Våre glassrekkverk er tilpasset til boliger, hytter, næringsbygg og borettslag.


Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Se hele utvalget på IKEA. Armilla er en spennende glasslampe fra Fabbian med håndblåst glass som buler ut over metallringer i krom eller gull.


Selve lampen har et opalt glass som gir et stemningsfullt lys, og samtidig får frem de vakre formene. Fabbian har også laget bordlamper i samme serien, se dem hos lampemesteren. Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest.

Skap et fint og koselig bord med bordbrikker til borddekking. Se vårt store utvalg her! Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass.


Vi har et stort utvalg briller og innfatninger fra kjente merker. Ettersom runde briller har god høyde på innfatningen, egner de seg utmerket for deg som skal ha progressive glass : alle styrkene får nok plass. Med nye tallerkner, glass , kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Dette store latteglasset er med sitt runde formspråk godt å holde på, og den rundede drikkekanten er behagelig å drikke av.


Glasset er perfekt til alt fra caffé latte, men kan også brukes til dekorative isdesserter og forretter. De enkle linjene gjør det lett å mikse med andre glass og sett. På utkikk etter et nytt bord? Vi har store bor små bor bord til stue, spisestue, nattbord og bord for nesten ethvert behov. Elegant glass med krage 230ml.


Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset. Her er et utvalg av runde og ovale bor men kom gjerne med forespørsel om du ønsker en annen modell. De fleste modeller kan tilpasses tilleggsplater. Tilleggsplater koster kr.


Glassmesterkjeden er i dag en dynamisk fagkjede i konstant vekst. Spesiell design, med tre glasser sikkerhetsglass pakke vil gi ikke bare gode termiske og lydisolasjosegenskaper men det også vil gi til interør en bemerkelsesverdig aksent og naturlig dagslys.

Armbån runde glass steiner hos Glitter. Dimensjoner: Høyde 92mm, Diameter 77mm, Høyde e. Kjøp ditt armbån runde glass steiner online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg