onsdag 8. august 2018

Jotun sukkertopp

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En pudderrosa toneEn pudderrosa tone. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Ta igjen fargetonen fra veggene på eks. Det er små grep som dette, som gjør at rom føles gode å oppholde seg i. Videre er det lurt å tenke noen år frem i tid.


Jotun sukkertopp

Når jeg søker på Aura finner jeg ingen ncs kode, det er ikke en Jotun farge så her har jeg ikke prøver. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere.


Vi har jotun duft på barnerommet, er ikke så fin på fargeprøven, men utrolig fin i rommet, skifter farge etter hvilke farger du har i kombinasjon, med hvit blir den svakt fin rosa, i forhold til rosa blir den litt mer beigerosa, er så fornøyd! Har malt detaljer og mønster i lille prinsesse og roseblad og hvite møbler som base. En gulaktig grønntone.


Noen vil oppleve denne fargen nesten som gul. Den er frisk og leken itonen og evner å tilføre rommet et friskt pust. Hun og Jotuns fargeteam har reist verden rundt for å fange opp fargene som vi vil fylle hjemmene våre med i tiden fremover. Inspirasjonen er hentet fra store internasjonale messer, pulserende bybilder til små lokale markeder i Marokko.


All de globale tendensene er samlet i et nytt fargekart fra Jotun LADY – Rhythm of life. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse.


Jotun sukkertopp

Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. Kristin Isaksen ‎ to Jotun LADY. Duft blir beskrevet som en lun og svak pudderrosa tone og som en sart og lys hudtone.


Hmm, jeg vil tilføre et hint av syrin til karakteristikken. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg