mandag 12. desember 2016

Panelhvit

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Påføres i ett eller to strøk avhengig av hvor hvitt du ønsker det!


Spann med ulike batchnumre (se underside) blandes for å unngå nyanser og glansforskjeller. Panelhvit røres om før og under bruk.

Påfør produktet i et jevnt dekkende lag med pensel. Stryk alltid langs med treets åretegninger. Da jeg satte opp panel i taket på soverommet jeg pusser opp så kjøpte jeg Herdins panelhvit lasur. Da jeg skulle røre i den første gangen så merket jeg også at det var vann på toppen og ei tykk masse i bunnen, så jeg rørte dette godt opp og jeg rørte ca hvert minutt under maling. Den forebygger og bremser gulning.


Gammelt og gulnet panel får en vakker lys og silkematt overflate. En liter rekker til ca. Herdins Tak- og panelhvit er vannbasert lasur for behandling av tak og paneler.


Den er dryppfri og kan brukes på nytt tre eller tidligere lakkert tre.

Den hindrer og reduserer gulning samt at kvistene blør. På tidligere lakkert tre holder det normalt med å vaske underlaget med soda eller alkalisk rengjøringsmiddel. Beiser inn farger og fremhever treets naturlig struktur. Vanntynnede interiørbeiser finnes i mange ulike fargenyanser, og under flere navn, som for eksempel panelhvitt og interiørbeis.


Noen er bare beregnet for nytt treverk, mens andre også kan brukes for å lysne gammelt tre. Tyrilin Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et gulnet panel et lyst, naturlig utseende som bevarer treverkets struktur. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp. Panelvoks bloom hvit 5l Liberon 78- per stk Kjøp.


Ved hjelp av regelmessig pleie og vedlikehol bevarer innendørs treverk sine naturlige egenskaper i. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Forholdsregler for vern av miljø Stopp lekkasje hvis dette kan gjøres uten risiko. Dersom taket for eksempel er lakket fra før kan du likevel bruke panelhvit uten å pusse først.


Forskjellen viste seg veldig tydelig med en gang vi begynte å male. Leveres i hvit og ekstrahvit. For de som derimot vil sette litt farge på treverket er PanelCover en god løsning. Den har en dekkende effekt, uten at den gjemmer bort treverket.


Den kan brukes på ubehandlet og tidligere lakkert panel. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg