tirsdag 27. desember 2016

Blåtind spylervæske

Blåtind spylervæske

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Blatind , Vinje. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Blåtind spylervæske

Produkter som er utviklet for norske forhol som vi kjenner og som vi stoler på. Ferdigblandet spylevæske for vinter. Frostbeskyttelse fra første iskrystall ihht. Hindrer erfaringsmessig frostskader ved normale forhold og riktig bruk, ned til -21°C.


Vi har testet spylervæske. Blåtind spylervæske -15°C fjerner smuss og trafikkfilm. De har til sammen kjørt nesten 5mil der de har vurdert ulike typer spylervæsker. Utvalget er de typene du får kjøpt på bensinstasjoner, spesialbutikker og i dagligvare. Sørger for å gi bilføreren en ren og fri frostfri bilrute og skinnende frontlys.


Helt ned til -grader fjernes is, snø, veisalt, skitt og trafikkfilm fra bilruten. På Blåtind er den gode matopplevelsen viktig. Vi er stolt av å kunne levere kortreist kvalitetsmat til våre gjester, tilberedt med sesongens råvarer. Blåtind er kjent for god mat, romslige moderne rom med flott fjellutsikt og et vertskap som yter sitt ypperste for at du skal få en flott opplevelse! Blåtind vinter er ferdigblandet og helles direkte på spylertanken.


Cleanline er Wilhelmsen Chemicals Premium merkevare for produkter med optimalisert kvalitet utviklet for bil-, hus- og fritids- og proffmarkedet. Bekreftelsen kommer med en gang. Testerne fikk stor sans for denne sitronvarianten fra Blåtind.


Mulig denne tilsetningen også kan ha en ekstra rengjøringseffekt, men den lukter i alle fall friskt. På den andre siden vil også denne kunne ise ned ruta di på null komma niks under de skisserte forholdene. Holder seg ellers godt flytende i sprengkulda.


Norge click to change. Relativt lite trøbbel her i kulden, men byr på samme tendenser som sin rimeligere kollega om du prøver å vaske ruta med spylervæska. Denne nyheten overbeviste godt også. Spylervæske fra Shell. Løser opp og fjerner effektivt trafikkfilm, salt og olje.


Blåtind spylervæske

Beskytter mot isdannelse på frontruten under kjøring. Skader ikke viskerblad og gummilister. Poleringsklut selita 2g krefting 14- per pos Kjøp. KEMETYL TENNBRIKETTER Ideelle for opptenning av grill, peis og bål.


God og riktig spylervæske som tåler frost med god margin, har absolutt med sikkerheten å gjøre. Om spyler- og viskersystemet fryser til, kan du miste sikten i trafikken. Det er også viktig å ha ekstra spylervæske med på tur, eller i det minste fylle opp spylertanken før man drar avgårde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg