mandag 26. desember 2016

Bambus stoff metervare

Bambus stoff metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Bambus stoff metervare

Se det store utvalget av stoffer , mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter. Tusenvis av fornøyde kunder.


Gratis frakt og levering innen dager! Bambus viskose og økologisk bomull. Gjør badet ditt til en oase av velvære med lekre frottéhåndkler og kimonoer - eller sy et mykt, komfortabelt sommersett, så du er klar for deilig og varmt vær. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner.


Bambus stoff metervare

Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Ullstoff blir solgt som metervare og prisen vises per meter. Alle ullstoffene har en vaskeanvisning, slik at du ikke ødelegger de ferdige prosjektene dine i vask.


Blir det noen rester igjen av stoffet , kan du alltid bruke det til patchwork. Vi leverer ull som metervare i løpet av uken og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 799. Hos KjekkSøt fører vi en mengde stoffer i ulike kvaliteter. Vi har mest utvalg i stretchstoffer som bomullsjersey, french terry, ribbjersey, modal og viskose stoffer. De myke stoffene med god stretch er egnet til å sy klær til store og små.


Vi jobber hele tiden med å tilby et godt utvalg av stoffer i ulike varianter. På jakt etter stoff og metervare ? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Din nettbutikk med salg av stoff i metervare , tekstiler, koseklut, biteleker. Vi har et bredt utvalg av Jersey stoff i nettbutikken - både mønstret og ensfarget bomullsjersey. Vi har Økologisk Jersey og Øko-tex som er trygge, sertifiserte tekstiler.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Det vil si at dersom du skal ha én meter bestiller du 1 og hvis du skal ha meter bestiller du 14. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom.


Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet. Gardinstoff i metervare. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser.


Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg