torsdag 29. desember 2016

Male utemøbler

Rimelige utemøbler til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Sjekk våre bestselgende utemøbler i rotting. Vi har utemøbler i alle størrelser og design. Sparmax: Billige utemøbler i kunstrotting med god kvalitet.


Hvordan male utemøbler. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av utemøbler. Vi anbefaler at du bruker dør- og vindusmalinger på utemøbler av gran eller furu.


Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge.

Utemøbler av gran og furu. Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg. Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Litt maling gir uterommet umiddelbar fornyelse, spesielt om du velger spreke farger.


Her er fremgangsmåten for maling av hagemøbler. Teak vil med tiden bli grått og værbitt om det ikke beskyttes. Men opphold er det jo, og da er det bare å male ivei:. Idag tar jeg fram et innlegg fra ifjor da jeg malte hagemøblene mine.


Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Dette fjerner fett og smuss, og du unngår skjolder i malingen. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks.


180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre.

Gi dine utemøbler ekstra omtanke - beskytt dem mot vær og vin. Den tørker raskt hvilket gjør at du kan male ferdig alle møbler på en dag. Ved å male møblene i spreke farger, setter du et personlig preg på uteområdet. Det er heller ingen tvil om at fargerike hagemøbler får gjestene til å dra på smilebåndene, sier Owren.


Lek deg med ulike glansgrader for å oppnå tøffe effekter. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin lød. Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp. Du kan være mer vågal i valg av farger på utemøbler enn på huset.


Du kan også male plastmøbler med Hammerite spesial-maling, i glade farger og møblene blir like fine som nye. Når utemøbler av metall skal pusses opp, lønner det seg å grunne først med ruststoppende maling. Bruk deretter maling for metall.


Tilsvarende stoler av metall finnes på Verket Interiør i Bærum. Når overflatene er rene, tørre og uten flassende maling, er tiden inne for å male med grunning. Vær oppmerksom på at det finnes mange ulike typer olje, grunning og dekkmaling.


Under noen omstendigheter hørt av minimal levende trend? Kanskje det er typisk anvendt bringe a minimalistisk kjøkken i Huset. Du vil tenker mer avslappet uten tror vil synes rotete. Så jeg anbefaler deg nok å male.


Da må du pusse godt ne få vekk oljerester fra overflaten, vask med kraftvask (obs, skyll av på glassflater , metall og evnt stein med en gang så den ikke skjolder). Husk dette når du skal male. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler, eller typen man bruker på lister.


Fargene er nydelig avstemt mot hverandre. Du må rett og slett avvenne deg over en liten periode. Kjipt, men det går fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg