torsdag 22. desember 2016

Piknikpledd

Piknikpledd

Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Vanntett piknikpledd som egner seg perfekt til bruk på stranden, i parken eller på skogstur. Pleddet kommer i tre ulike farger. Praktisk pledd å ta med på tur! Myk, deilig fleecepledd. Lett å rulle sammen og bære.


Man trenger ikke å være frossen for å gå til investering av et nytt fleecepledd. Piknikpledd av fleece. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Piknikpledd

Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Med praktiske bærehåndtak.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Nyt maten din ute i det grønne.


Piknikpledd

Mykt og deilig fleeceteppe. Enkelt å rulle sammen og bære. Supert piknikpledd som egner seg perfekt til bruk på stranden, i parken eller på skogstur. Undersiden er vanntett. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn.


Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Funksjonell konstruksjon med. Blanket Picnic Ripst. Dette er et ekstremt lett. Et luksuriøst pledd som er inspirert av orienten.


Det er produsert i myk korallfleece og har PEVA på undersiden, slik at det ikke blir fuktig. Din venn når du skal. Trykket med et trendy flamingo mønster. Kr 25-Pris ved stk. Teppe med trykk med vannbestandig fôr med to bærehåndtak på baksiden, perfekt til pikniker, utflukter, festivaler eller annen utendørsaktivitet.


Størrelse 1x 1cm. Forseggjort piknikpledd i myk fleece med detaljer i bomullskanvas og kunstlær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg