onsdag 21. desember 2016

Skeidar bilderammer

Skeidar bilderammer

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter til hjemmet. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Julehuset Skeidar Se mer. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Dekorer vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri.


Med slike interiørelementer får et rom raskt en mer personlig stil. Denne våren er utvalget av lykter, lysfat og lysestaker hos Skeidar ekstra stort. Selv om dagene Les mer. Designmøbler og interiør i kvalitet som varer. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.


Skeidar bilderammer

Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. For eksempel kan du få til en skikkelig fin helhet om du tar en av fargene som finnes i motivet og knytter det hele i hop med en ramme i samme nyanse. Det viktigste å tenke på før du velger deg ut ramme er – hvordan du kan fremheve motivet og hvilken stil du har hjemme hos deg. En annen faktor er hvor du skal henge bildet og om det skal stå alene eller skal være en del av en bildevegg, forteller Njøsen. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Skeidar Ski AS driver i bransjene Kontormøbler og innredninger, Møbel- og interiørbutikker og Teppebutikker. Foretaket har registrerte ansatte.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Kjøp billige rammer på Desenio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg