fredag 16. desember 2016

Kulelys

Nordens største utvalg! Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Vil du gjøre hjemmet og hagen til et blikkfang? Kjøp de beste produktene hos vidaXL.


De runde kulene er svært dekorative og er kjempeflotte enkeltvis, eller flere sammen i en fin fargemiks på eksempelvis et lysfat.

Her slår du to fluer i én smekk: både dekor og stemning. Kulene gir en kjempefin effekt når de har brent litt ned. Finn dine favoritter! Siden ble ikke funnet.


Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet. Hvilke farger velger du?

Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Legg til dine favoritter.

Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design? TILBUD - Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og kampanjer på epost. Som vi gjør med hele vårt utvalg av levende lys opplyser vi om brannfaren ved bruk av dette.


De lages i brennbar voks som da f. Aldri forlat et rom uten å slukke alle levende lys. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Lys batteridrevet kulelys LED hos staples. Pakken inneholder stk lys med blank og fin overflate.


Kulelys med brennetid på inntil timer. Pynt til Dåp og Fest med runde kulelys fra Honeyoak.

Lyset har en forventet brenntid på ca timer. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER. Dette vet campingvogneiere å sette pris på. Stearinlys med blafrende flamme utløser ofte migrene. Levering tar normalt 1-virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen,.


Rask levering som tar 1-virkedager.

Gir et superhyggelig lys som blafrer akkurat som ordentlige lys. Fine, klassiske røde kulelys laget i voks så de minner om ekte stearinlys. De holder meget lenge på batteriene, så de skal ikke skiftes særlig ofte. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Dette settet med flytende, soldrevne kulelys er et perfekt tillegg for ethvert basseng, dam eller fontene. LED-kulelysene leveres komplett med et solcellepanel med jordspyd. Krever kun en enkel installering. Hvert soldrevne kulelys er laget av holdbar plast, som gjør at du kan benytte det i flere.


Ditt søk på kulelys ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg