onsdag 28. desember 2016

Dåp pynte bord

Tanken på å pynte bord selv til dåpen kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er borddekking noe alle kan få til. Her går vi enkelt igjennom borddekking og gir tips til bordpynt og dåpspynt. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. DIY - borddekorasjoner til dåp og navnedag Mange frykter det å skulle lage borddekorasjoner selv, og skal en lage store dekorasjoner er det kanskje best å la profesjonelle ta seg av jobben, men små enkle dekorasjoner er det ingen grunn til at du ikke skal klare selv. Slik kan du pynte bordet til dåp eller navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.


Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten.

Et festbord i sarte nyanser til dåp , konfirmasjon – eller kanskje vår- og sommerfesten? Bordet er dekket i sarte blå, grønne og turkise nyanser iblandet en sterkere turkis. På hver kuvert har jeg plassert bordkortet i en miniorkidé i et vinglass – en hyggelig liten gave gjesten kan ta med seg hjem når festen er over.


Skal du arrangere dåp , og trenger inspirasjon til borddekking? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bord , som vi håper kan inspirere deg.


Trenger du pynt til dåpen ? Da finner du et stort utvalg av pynt som kan passe hos festkompaniet.

Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god. Her i bloggen har jeg to ulike 17. Bordet dekket med porselen er selvfølgelig mer høytidelig, men dette bordet synes jeg ble utrolig lekkert i. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Det ser lekkert ut når alt harmonerer.


Du kan velge tradisjonelt som rosa og lyseblått, men det er fint å bruke andre fargeskalaer for å få et litt mer unikt og personlig bord.

Vårt beste tips er å forberede seg godt og å pynte bordet klart dagen i forveien. Her er forslag til pynt til dåp. Les våre artikler og bli inspirert! Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap.


Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Her finner du bordpynt til dåp og baby shower i et bredt utvalg og til veldig gode priser. Bordpynt til dåp og baby shower er en viktig del av festbordet. Velg bordpynt til dåp eller baby shower som passer din anledning.


For å gjøre det litt mer spennende der koldtbordmaten skal stå, satte vi opp et bord vi har laget selv. Pappa lagde denne for maange år siden, og vi alle har brukt det i våres konfirmasjoner og blir nå brukt i dåp. Ta en titt og la deg inspirere! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn.


Skrevet i Selskap, WOWEFFEKT. Vi har også orkidè potter i denne kategorien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg