onsdag 14. desember 2016

Smart interiør malmefjorden

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vi har også egen håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og flislegging.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Men dårlig kundeservice! Juridisk selskapsnavn, Smart interiør AS. Antall ansatte i bedriften er 24. Aksjekapitalen er på NOK 200.


Ronny Egil Grønås (48) er daglig leder. Send firmaprofil til e-post. Er du på utkikk etter et gulv fra Tarkett i MALMEFJORDEN ? Sections of this page. Fin butikk med mye fint!


Formålet med området er å legge til rette for storhandelsvirksomhet. Næringsparken ligger strategisk til ved den sterkt trafikkerte fylkesvei 66 lett tilgjengelig for kunder både fra Molde, Fræna, Eide, Averøy og Aukra kommuner. Det finnes mye mer å se for de som er interessert. Sonja har navnedag november. Ser ut som treverk, men det er jo fliser dette også!


Paradiset Interiør fra , Møre og Romsdal. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Bobiler er frihet, hverdagsmobil og et sted du kan trekke deg tilbake - alt i ett – og desto viktigere er det å finne akkurat den riktige.


Malmefjordvegen Malmefjorden. Nå har vi også interiørartikler! Vi importerer direkte fra fabrikk, for å levere til best mulig pris for deg som kunde! Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Smart Interiør. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Detaljer Detaljer (0) Moere Og Romsdal. Masse flotte utstillinger på Smart Interiør , og enda flere bøker å velge fliser i… Dette hadde jeg ikke sett før! Hjem Lokalisere et salgssted.


Smart Flis Og Interiør AS driver i bransjene Fargehandlere og Fliser - Forhandlere. Foretaket har registrerte ansatte. Velkommen til Smart Interiør AS! Direkte import = lavere priser. Har alt du trenger til.


Juro Caravan – – Vurderingen 4. Bestandig trivelig rundt bordet hos Juro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg