tirsdag 13. desember 2016

Infra terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Oljebasert terrassebeis som gir et eksklusivt utseende med fin glød og dybde. Vanntynnet oljebeis til utendørs bruk på impregnert treverk.


Gir en elegant og matt overflate. Brukte infra i fjor og den holdt seg ikke bra enkelte steder (sprakk opp), men det er nok fordi mannen smørte på et tykt lag midt i solsteika selv om jeg ga beskjed om å ikke gjøre det Der det var blitt gjort riktig var det helt fint. Har de siste årene brukt INFRA terassebeis og må virkelig si at den er SLITESTERK.

Får ikke fullrost den godt nok, for jeg skal love deg at terassen min blir brukt, og da mener jeg brukt, med tanke på at jeg har to viltre krabatter i huset som endevender verandaen med leker og denslags. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene.


TREBITT Terrassebeis i ny, forbedret utgave. I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren.

Beste Priser Med Handlesmart! Trebitt Terrassebeis er nå enda mer effektiv mot grønske og tørker raskere. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.


Opus Terrassebeis oksydgul base liter. Kontakt oss og snarveier. Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen.


For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol.


Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år?


Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse.

Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg.


Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg