mandag 19. desember 2016

Male vinduer inne

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Hvordan male vinduer - inne Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av vinduer inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. This feature is not available right now.


Please try again later.

Vinduer i standardstørrelser. Mattslip gjenværende maling, og slip bort treverk som har blitt grått. Hvis du skal male nye vinduer , impregnerer du hele treoverflaten. I tillegg har vinduer mange skarpe kanter hvor malingslaget blir tynt, og dermed blir de ekstra utsatt.


Tinova Wood Base Oil trenger godt inn i trevirket og beskytter mot fuktangrep og oppsprekking. Dersom malingen flasser, for eksempel at du kan skrape av malingen med en negl – da er det på tide på male vinduene. Det første du må gjøre når du skal male dører og vinduskarmer, er å klargjøre overflaten som skal males.


Det innebærer at du må se etter om noe må repareres, slik som å sparkle hull, sprekker eller hakk.

Du må sparkle der det trengs, og etterpå pusser du det glatt med sandpapir. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? One Supertech Door window fra Nordsjö er vår anbefaling når du skal male vinduer ute.


Den dekker godt på kantene og tørker raskt slik at man kan male to strøk på en dag samt at man slipper å få rusk som insekter, pollen, frø, gress etc. Tørketiden gjør også at du kan lukke vinduet om kvelden uten at det limer seg fast. Når du begynner å male , er det best å starte med penselarbeidet i hjørner, kroker og rundt listene. Vi tar ofte kantene først. Har hørt et kjerringråd en gang om å smøre noe på glasset og gummi før men maler slik at malingen hefter dårlig her, og blir enkel å fjerne, men husker ikke hva det var man skulle bruke.


De ferdigmalte vinduene kom i en gulaktig hvitfarge, som blir helt kræsj mot. Male ferdigmalte vinduer ? Se hvordan du enkelt og effektivt maler vinduskarmene - på sekunder. Den ene til å male me og den andre til å rense malerpenselen med så det ikke renner maling ned langs armen din. Innvendig treverk bør males om vinteren, fordi det da er tørrest og treverket har trukket seg sammen.


Kontroller vinduene hvert år. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male.

Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott. Det er den mest sårbare delen av vinduet.


Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du maler vinduer fra start til slutt. Han anbefaler å male panelet i februar-mars for å minske risikoen for krympesprekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg