mandag 26. desember 2016

Grå maling stue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Husk at også gulvet utgjør en stor flate i rommet ditt. Det vil påvirke hvordan du opplever veggfargen din i stor grad.

Det være seg tregulv, fliser eller laminat. Alt har en egen fargetemperatur som vil påvirke alle de andre fargene i rommet. Kjølige grå gulvfliser kan få en lun, varm gråtone til å se ordentlig gusjen ut i tonen.


Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt. Men det er klart den trenger litt spennende tilbehør for å skinne. Her er forskjellige måter å style den på.


Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Flügger vægmaling er indendørs maling , når det er allerbedst. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken.

For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Nøytral uten underliggende toner. Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller En hyttestue i skandinavisk stil.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Jeg har grå harmoni, og den er nydelig!


Den er varm, men ikke beige. De kalde, industrielle fargene blir fort blå, synes jeg, og beige er vel på vei ut. Enkle foringer og kjedelige dører, kan du tone ned ved å male i samme farge som veggene. For eksempel male veggene med en matt grå farge og treverket i samme grå , men med mer glans.


Hvis du velger lyse og naturlige farger og materialer, er det flott å male noen detaljer i en helt annen farge som skiller seg ut. Tapet, farge og maling. Skal du male eller tapetsere stua ? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge!


Lange har malt endeveggen i stuen sin grå. Foto: Foto: Margaret M. Velkommen til en fantastisk verden av tapet, fototapet, maling , gardinstoff og møbelstoff. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg