tirsdag 20. desember 2016

Kubus lysestage

Vi er autoriserede By Lassen forhandler. Se vores udvalg nedenfor. Cookies are needed to make the website work, but they also provide information on how to use our website so that we can improve it for you as well as. Et nydeligt design som giver krydderri til indretningen.


Kubus lysestage

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre. Perfekt til kronelys og særdeles velegnet som adventsstage med plads til at dekorere med fint julepynt på rammen. Lysestaken er produsert av by Lassen og laget i forskjellige materialer og farger.


Det er plass til fire lys og kan derfor også fint brukes som adventsstake i desember måned. Faktisk tilhører den sin egen produktserie, der hedder Linjen. Her får du en yndig lysestage med lys, som kan bruges som almindelig lysestage eller adventslys.


Kubus lysestage

Kubus lysestage 23xcm. Det er en klassisk, kvadratisk model, som igennem alle årerne har været den model, der har været den største succes. Normalt poster jeg ikke DIY indlæg – eller husmoderlige tricks. Jeg fik tippet for mange år siden af min mor, som havde læst det i Familie Journalen ( eller noget i den stil). Cubus offers fashion and quality at sensible prices.


Vælg mellem hvidt, sort, nikkel, messing eller poleret kobber. Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at denne stage med garanti også er noget for dig, hvorfor du med. Lysestagen har en kvadratisk form til stearinlys.


Kubus lysestage

Køb lysestager online. Stort udvalg af designerlysestager Få levering til døren eller afhent i Illums Bolighus på Amagertorv. Optjen i bonuspoint. Etterfølgende poleres med en fuktig klut. Det var en lysestage , som i begyndelsen kun var ejet af familien og nære venner, men som i dag er tilgængelig for alle designelskere verden over.


Levende lys hygger og så er det altid en populær gaveide. Vi har mikset vores udvalg så der er en stage for enhver smag og ethvert temperament, og vi håber, at det altid er en spændende og forfriskende oplevelse, at kigge vores udvalg igennem - uanset hvilken type lysestage du leder efter. Den kubistiske form giver dig en super og elegant flot lysestage , der er oplagt at placere i stuen, hvor du opholder dig meget. Denne stage fås i hvid og sort og er fremstillet i pulverlakeret stål.


Kubus lysestage

Se pris hos Luxo Living. Her ses den i bruneret kobber, som får den til at fremstå med et råt og rustikt udtryk. Vi matcher laveste pris. Hos OlaiFurniture skal du have den bedste pris!


Finder du derfor en billigere pris - så matcher. Hvad enten vi er på vej ind i eller ud ad den mørke ti spreder levende lys både hygge og godt humør. Men de er lidt vanskelige at bruge uden en lysestage.


Det kan vi heldigvis hjælpe me og her på siden finder du alle de smukke, smarte, seje, lækre og frem for alt stilfulde lysestager, som vi har i vores sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg