mandag 5. desember 2016

Grillplate støpejern

Vendbar grillplate i støpejern ! Med denne vendbare grillplaten åpnes dørene til en rekke ulike måter å tilberede maten din på. JEVNERE VARMEFORDELING Ved hjelp av denne støpejernsplaten fra Axley kan du lage mat som en mester og servere gjestene dine en stor smaksopplevelse. Solid grillplate i støpejern fra Lodge cast iron. Er det på tide å bytte ut den gamle grillristen eller grillplaten?


Grillplate støpejern

Stek alt fra egg til pannekaker. Uansett om det er rist eller plate du er ute etter finner du det du trenger, slik at du kan. Gratis frakt over 5kr. Stor grillplate i støpejern. This versatile piece of cast iron cooking equipment makes cooking outdoors simple.


It’s pre-seasone double side and distributes heat evenly for epic grilling experiences. The ribbed side separates the fat content like a BBQ and is great for searing a steak, grilling chicken or burgers, and bacon. Uansett om du kjøper en grill panne av stål, støpejern eller messing blir resultatet smakrikt og minne deg om sommeren.


Den vanligste formen på grillpanner er litt lavere kanter og en kvadratisk form. Hos KitchenTime får du mange ulike grillpanner. Vi har ovale, runde, kvadratiske og rektangulære. Fordeler og Ulemper med Grillpanne. Grillpannene tåler å ligge i fryseren og kan vaskes i oppvaskmaskinen.


De opphøyede grillrillene sørger for at kjøttet løftes opp fra gulvet på pannen. Et bredt utvalg av kvalitetspanner i forskjellige størrelser og materialer, som dekker ethvert matlagingsbehov. Til alle typer kokeplater inkl. Den glatte siden er optimal til varme smørbrø egg og pannekaker, mens siden med riller er perfekt til grilling av hamburgere, fisk og grønnsaker.


Grillplate støpejern

På jakt etter ny stekepanne, wokpanne, traktørpanne eller grillpanne? Beste Priser Med Handlesmart! Vi har et stort utvalg av stekepanner til ethvert behov fra kjente merkvarer. Som en ekstra trygghet fører vi også masse tilbehør og reservedeler til din BeefEater-gassgrill.


Trenger du noe ekstra grillutstyr? Stort utvalg av grillplater eller frittstående platetopper til lave priser. Alltid fri frakt og hurtig levering. Vi matcher laveste nettpris! Støpejern er utformet for å tåle høye temperaturer, og støpejernsprodukter fra Le Creuset kan derfor settes direkte på grillristen.


Grillplate støpejern

Vær oppmerksom på følgende. Kan brukes på gass eller åpen ild. Passer til gasskjøkken eller over bålet. Om du vil ha en gryte med stort volum og som er godt egnet til lang koketid er en gryte av støpejern perfekt! En gryte eller panne i støpejern er også praktisk da den kan fint kan plasseres i stekeovnen for å holde på varmen.


Pris kr 65Kvantumsrabatt. Grillplate støpejern 4OUTDOOR CHEF Varenr. Grill City Gas 4Sort OUTDOOR CHEF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg