fredag 16. desember 2016

Jotun kraftvask

Før overmaling - ikke mal soppen inne. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Fjerner effektivt fett, sot, nikotin, smuss og.


Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet. Bruksanvisning Forarbeid Tynnes med vann i forhold 1:20.

På vertikale flater påføres vaskemiddelet nedenfra og oppover. Påføres tørt underlag. La det virke i 3-minutter og hold området fuktig. Skyll deretter godt ovenfra og nedover. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Når du maler, så kan du være trygg på at sopp og alger ikke gror gjennom den nye malingsfilmen. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. At det er mellom de forskjellige produsenter av kraftvask ikke er kvalitetsforskjeller vil jeg også bestride.

Jeg har sittet på et utall av seminarer i regi, av alt fra malingsprodusenter til arbeidstilsyn, og hørt på hvordan oljebaserte produkter har blitt rakket ned på. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Selges ikke fra nettlager. Dersom huset skal beises, dekkbeises eller males på nytt, så må du bruke kraftvask. En skikkelig og riktig utført kraftvask sikrer at ny re-behandling får god vedheft og at levende mikroorganismer i sopp og alger blir fjernet før ny beis eller maling blir påført.


Produktet løsner smuss som ikke lar seg fjerne med milde vaskemidler. Kraftvask er det kraftigste rengjøringsmiddelet til utendørsbruk. Kraftvasken fjerner fett og forurensning, og gjør underlaget klart for behandling. Skrap bort løst materiale.


Meget effektiv og hurtigtørkende kraftvask. Løser opp fett, olje, bremsevæske, smøremiddel, tjære, bindemiddel og smuss på motorer, maskiner, verktøy, kjeder med mer. Kompatibel med de fleste typer plast.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Hvordan fjerne fett, sot, nikotin, smuss og svertesopp. Om du bruker Jotun , Nordsjø, Gjøco eller butinox kraftvask spiller ingen rolle.


Konkurrentene til Jotun står på ingen måte bak Jotun i kvalitet.

Og du kan gjerne bruke høytrykkspyler til husvasken. Når Ola og Kari skal fikse og ordne hjemme, skal det helst gå fort. Sopp- og Algedreper ltr Jotun 8- per fl Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg