tirsdag 27. desember 2016

Rubinol treolje

Rubinol treolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Den kan anvendes på alle treslag som er ubehandlet eller overflater som er oljebehandlet tidligere. Den gjør også overflaten vann-, fett- og smussavvisende.


Rubinol treolje

Fremgangsmåte Påfør oljen på overflaten med en lofri klut. Den gir treverket en naturlig overflate som er lett og vedlikeholde. Gir treet et flott naturlig utseende og gjør overflaten enklere å vaske.


Egenskaper og fordeler Gir et pent oljet utseende. JOTUN Treolje er meget vannfast og leveres i tre varianter: klar, grønntonet og gylden. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Oljen påføres med en myk lofri klut.


Rubinol treolje

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Den brukes ofte til tre-overflater som har kontakt med mat, f,eks skjærefjøler. Denne oljen herder ikke. Sluttresultatet vil variere basert på hva slags materiale og behandling som er tatt i bruk. Olje regelmessig med: RUBINOL TREOLJE Bruk RUBINOL TRERENGJØRING for fjerning av gammel olje.


Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Mange lurer på hvordan jeg har hvitoljet eikebordet mitt så her kommer fremgangsmetoden min og det er hyggelig det. Først pusset jeg bordet for og få vekk merker.


Rubinol treolje

Rubinol Treolje sjelden utviklet. Farger Som Passer Til Grått Gulvlampe Med Lang Arm Kvik Kjøkken Blogg Rullegardin Skråtak Gulv Xperten Lampebutikk Arvika Z. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Funksjon Overflatebehandling av tre Kjemikaliets bruksområde Treolje 1. Mineralolje til bruk på materialer som kommer i kontakt med næringsmidler. Inneholder tung oil (naturlig treolje ) og en del andre spesielle tilsetninger som gjør at oljen trenger dypt inn i treverket. Ved tørking gir den en har slitesterk og vannbestandig forsegling. Finn kvalitetsprodukter for både legging, grunnbehandling, vedlikehold og gulvvask.


Alle produkter er nøye utvalgt til Dinesen-gulv og sikrer sammen med. Uansett om du skal pusse opp eller sparkle vegg, trenger du selvfølgelig sparkel. Finn sparkel til riktig bruksområde hos oss. Det hvite i oljen fordamper riktignok, men da er det enkelt å påføre ny hvitolje.


Produktidentifikator Kjemikaliets navn Kjemisk navn Synonymer Artikkelnr. Seriøst TREOLJE ROYAL 0L EKSTRA BRUN RB-MØRE-TRE – Montér Blom-Bakke VX-– 5x 8– laget av: blombakke. HER ER NOEN AV BRUKSOMRÅDENE FOR VASELINOLJE: TREFLATER.


Dette er produkt som er å få i de aller fleste møbelbutikker. Lakkerte møbler: Lakkerte overflater på ditt Torpe-møbel er vedlikeholdsfrie, kun daglig rengjøring med lunket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg