tirsdag 20. desember 2016

Pol byrå

POL lager kommunikasjon folk må ta stilling til og ønsker å dele med. POL er et foroverlent reklamebyrå basert på erfaring. Vi jobber alltid utifra en innsikt i noe som er viktig for folk. Det må være sannere for avsenders produkter enn for konkurrentenes.


Byrået består i dag av ansatte som jobber med store og små kunder, men alltid med samme mål: Å lage noe som er annerledes enn de andre aktørene innen samme kategori og dermed noe som folk vil like å se, oppleve, dele eller oppsøke – gang på gang. Norsk Tipping Det kan bli deg Byrå POL.

SparebankNord-Norge. Kari Traa Run the show Byrå Anti. Elkjøp Prisangst Byrå Nord DDB. Ikea Stol Byrå SMFB. Infinitum - The Ocean. Nowness Like a Mirrored.


Juryen falt for et tydelig grep som må ha blitt planlagt i detalj for å få denne effekten så sømløs og fin som den er. Denne jobben minner oss på viktigheten. Mediebyrå Byråinntekt 7-millioner.

Man ska, som kun leverantör och medarbetare alltid känna sig välkommen till Sveriges snällaste byrå. Vi är prestigelösa och för oss spelar det ingen roll vem som är va eller sa va utan vi lyfter varandra och ser till att vi tillsammans skapar den absolut bästa idén. Vi utvecklar hela tiden oss själva, och Pool som företag.


Vi registrerer at det har vært til dels store svingninger i resultatene for en del byråer fra år til år og stiller spørsmålstegn ved om dette kan skyldes at byråene selv sender inn lister på hvilke kunder som skal bli spurt, sier Pol -sjef Kjetil Botten Skogly. Hans byrå kom på andreplass i sin klasse i år. Keskuskatu 1b, 4th floor. Torsdag ettermiddag ble Årets Byrå -kåringen til det svenske analysebyrået Regi og DN gjennomført. Vinneren i reklamekategorien, altså selskapet som har de mest tilfredse kundene, ble reklamebyrået Pol.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Pravda. Timebestilling på nett. Publikum skal bestille time på nett for å søke pass.


Det er ikke mulighet for drop-in. Passkontorene i Innlandet vi i hovedsak. Oversette til polsk norsk eller engelsk? Autorisert oversetter polsk - norsk og polsk - engelsk.


Kåringen Årets Byrå arrangeres for andre gang av Regi, i samarbeid med DN, og har undersøkt hvilke pr-, medie- og reklamebyråer som har mest tilfredse kunder. Blant kriteriene som vurderes er byråenes strategiske kompetanse, kreative nivå, og digitale kompetanse, i tillegg til hvor god man er på å forstå kundenes profiler.

Adecco er et bemannings- og rekrutteringsselskap. Noen kaller oss nok vikar- eller bemanningsbyrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg