torsdag 15. desember 2016

Nattbord til vegg

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Shopping når den er som best! Kjøp nattbord vegg hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Smal benk som nattbord.


Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen , kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen.

Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din - på et veldig fint nattbord. Sengebord og vegghengte nattbord. Enkelt og stilrent nattbord til å henge på veggen. Ingen kronglete støvsuging rundt vaklende ben.


Passer perfekt dersom du har seng med skuffer. Du velger selv hvor høyt du vil montere nattbordet. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Minimalistisk vegghengt nattbord.


Et vegghengt nattbord passer bra til deg som vil ha en praktisk løsning og et luftig og lett inntrykk på soverommet, da denne type nattbord ofte er små. Siden nattbordet henger på veggen , og da ikke har bein, er det lett å rengjøre, støvsuge, og generelt holde soverommet støvfritt. De fleste av oss kjøper ferdige nattbord , gjerne samtidig som vi investerer i ny seng.


Men du kan bruke noe du allerede har på loftet eller har arvet. Bygger du egen seng, er det smart med innebygd nattbord , en nisje i veggen kan være en annen løsning. Eller bygg bokhyller som også kan fungere som nattbord.


Hvor kan du plassere en nattbordslampe hvis du ikke kan sette den på nattbordet?

Svaret er: på veggen ved siden av sengen. På mange hoteller er belysningen slik. Det er slett ikke uvanlig. På et hotell har man likevel som regel et nattbord. Her ønsker man å tilby gjestene plass til å legge fra seg en bok, mobilen eller klokka.


Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Bord til lave priser.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du finner Story nattbord HER. Denne løsningen er hovedsakelig foreslått for folk som verdsetter ordren veldig mye. Nattbord vegghengt - et uvanlig møbel.


Veggskap gjør det mulig å rense hjemmet ditt komfortabelt uten å måtte flytte møbler. Perfekt dersom du har seng med skuffer i under. The Box vegghengt nattbord 3cm. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter.


Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og materialer. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Leselamper for vegg og nattbord.


Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys. Både enkle og doble vegglamper, samt bordlamper, som kan brukes til å dekke dette lysbehovet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg