mandag 12. desember 2016

Antisklitape utendørs

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Vi har et stort utvalg av sklisikringsprodukter, som belegg, tape, trappenester, spray etc for uten- og innendørs bruk.


Se vårt utvalg i dag. Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs. Er det noen som kjenner til en eller.

Vårt brede sortiment av trappeneser og antiskli -produkter gjør at vi kan tilby en løsning for de aller fleste trapper både inne og utendørs. Vi fører produkter i alle. Jeg har behov for å male ei utendørs trapp som er støpt i sement. I PVC med kraftig lim på baksiden for bra feste selv i de tøffeste industrimiljøene. Leveres på rull, lengde 1meter.


Antisklitape til innen- og utendørs bruk, svart. Påføring av sklisikker tape Det er viktig å påføre den sklisikre tapen fra Denfoil korrekt for maksimal holdbarhet. Overflaten må være helt ren og tørr, ideell påføringstemperatur er over grader.


Til innendørs og utendørs bruk.

Tapen tåler kjemikalier, saltvann, olje etc. Fester ikke på skifer! Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


En utendørs tretrapp er livsfarlig når den er våt og det fryser på. Finnes det noe som kan sikre trinnene? Transparent lerretstape som er spesielt egnet for utendørs bruk.


Isfritt varmematter er en gummimatte med integrerte varmekabler. Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute. Sklihemmende teip kan også brukes utendørs.


God lyssetting i trappa er viktig for å unngå fall. Pass på at det er rikelig med lys i trappen. Man kan synliggjøre overgangene i trappen ved å variere fargebruken. Passer til innendørs og utendørs bruk.


Universelt er et selskap som arbeider med problemstillinger knyttet til universell utforming og tilgjengelighet. Vi har lang fartstid i bransjen, og har levert. Hos MAXBO finner du diverse tape som borrelåstape, aluminiumstape og varseltape. Kjøp på nett eller i butikk.


Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc.

Med antiskli-terrassebeis kan du forebygge ulykker og samtidig få en vakker. Gummien skal forøvrig gjøre mattene like holdbare som bildekk, og de kan ligge utendørs hele sesongen uten å ta skade av det – selv når de. Jeg kikket etter transparent antisklitape i Norge uten hell, mye mulig jeg ikke så nøye nok.


Kjøpte i stedet fra antisliptapeshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg