torsdag 1. desember 2016

Lakk og lær

Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Moteklær (564) Kjoler (180) Topper (21) Gensere. Menn i lakk og lær synes jeg ikke hører hjemme noe sted. Kanskje bortsett fra der hvor menn liker menn.


Kvinner i latex, lakk og lær kan være kult. Tenker da på hun ene i George Michael`s video too funky, og Madonna f. Meg selv i svart skinnbukse med kul topp stiller selvsagt helt i den klassen. Lakk og lær , jeg digger kombinasjonen!


I siste episode av Ylvis-brødrenes Stories of Norway får kronprinsesse Mette-Marit og hennes utsvevende.

Bukser, skjørt, jakker og tilbehør - det meste er lov å bruke i lakk , og du kan selv velge om du vil kle deg i lakk fra topp til tå à la Matrix, eller bare ha noen iøynefallende innslag av det småfrekke materialet i antrekket. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Det florerer av lakk , lær og latex i motebildet denne høsten. Og det trenger slett ikke se harry ut dersom du bare styler det riktig. Se bilder og få inspirasjon til denne sexy looken i bildegalleriet over. Stylist Lillian Vangen har observert mange som har kastet seg på denne trenden.


Vi tilbyr skinn, huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet!


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Lakk , Lær og Wet-look?


En supersøt jente på et event jeg var på tidligere denne måneden (eller var det i september) hadde på seg disse skolettene, og jeg MÅTTE spørre hvor de var fra. Kategorien for plagg av denne typen. Legg til et par håndjern og en spanker paddle - Smack!

Så du har en helaften! Kombiner ditt lær -look med en harness til menn, mansjetter til menn, halsbånd til menn, kyskhet til menn, et penis plug eller piske, paddles og ticklers. Du finner alt i lekkert lær til menn og alt tilbehør hos Belugi. Ganske mange mennesker har en fetisj for lakk og lateks. Så hvorfor ikke leve drømmen ut og.


Paris Hilton ble for kort tid siden singel etter bruddet med rockeren Benji Madden. I helgen svingte hun seg i lakk og lær på fest. Og det er veldig lite pussing i praksis med bra papir.


Rubbing compound finnes i ulike grovheter og det slett ingen umulighet å polere seg gjennom lakk , spesielt på kanter og slikt. Den jeg bruker er egentlig ekstremt finkornet og krever ingen vox behandling etter bruk, noe som jo sier noe om hvor finkornet den er. Håpet bare på mye mer respons, for jeg synes det er moro og interessant å snakke om forskjellige former for fetisjer som noen av oss mennesker har. Det har jo med sex å gjøre.


Jeg synes det er helt rått og sexy med jenter i lakk og lær fordi det sitter så trangt og skinner så fint samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg