tirsdag 20. desember 2016

Glidelaken

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Glidelaken , silkelaken eller snulaken. Kjært barn har mange navn sies det. Kan vaskes på grader.


Det unike med glidelaken er det blanke, friksjonsreduserende midtpartiet.

Lav friksjon gjør det enklere å endre stilling. WendyLett2Way Stikklakenet WendyLett2Way har hvit bunnfarge med grå smale striper. Et komplett glidelaken system for vending og posisjonering.


Stripene indikerer gli-retningen. Bruksområder: Vending i seng. Posisjonering i seng. Flytte høyere opp i seng.

TurnSheet, 1x 210. Togemo glidelaken gir en bedre hverdag for pasienter som trenger hjelp til forflyttning, og den sørger for mindre belastning for personalet. Lakenet består av deler, en underdel og en overdel.


Published by Bien AS on 24. RotoSlide glidelaken. Husk å bruke glidelaken under vendelaken - Ha alltid et godt lager av begge deler - NB! Smarte løsninger for deg og dine. Produktet letter vending av pasient og gjør det lettere å snu seg selv.


Hæl- og albue beskyttelse. Les mer KLADD ABSORB-PLUS TUFFTEX MED STROPPER. Tubeformet glidelaken med håndtak. I kombinasjon med stikklaken forenkler det også forflytting av pasient.


Kantsømmene er tilpasset 90-madrass. Deler på denne siden. E-post eller telefon: Passord: Har du glemt kontoen din? Hjelp for tilgjengelighet.

Her kan du finne ditt nærmeste Apotek eller finne ut hvilke apotek som er i nærheten av deg, der du er. Puls har blitt tildelt kontrakt i det kommende NAV-anbudet på sitteputer. Dette er et nytt agentur med. Så jeg har fått tak i et såkalt glidelaken , som er som et stikklaken med et midtstykke som er glatt, som på en silkepysj. Ja og hvis jeg har på meg en silkepysj også da, så glir det enda lettere når en skal snu seg.


Oppramsingen er kun ment som eksempler, og gir ingen fullstendig oversikt over egnede hjelpemidler. Tunge løft, feil arbeidsteknikk og mange belastninger er ofte en del av arbeidsmiljøet innen pleie- og omsorgssektoren. Dersom du ikke er bevisst på hvordan du. En seng med elektrisk sving- og oppreisningfunksjon.


Dett er en innovativ og harmonisk elektrisk pleieseng med mange velferdsteknologiske funksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg