torsdag 19. november 2015

Hvor mye maling til 20 kvm

Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Dette er for ett strøk, og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling. For å finne ut hvor mye maling du trenger måler du opp veggene du skal male, trekker fra arealet på dører, vinduer og andre flater du ikke skal bruke veggmalingen på, og ganger med to (for to strøk). Eksempel: Flaten som skal males er kvadratmeter. Du må tilbake til fargehandelen, og risikerer å få en liten nyanseforskjell eller skjolder i den malte flaten.


Det blir både unødvendig kostbart, innebærer et ressurssløseri og du får et søppelproblem.

Slik regner du ut hvor mye maling du trenger! Har sett meg ut noen fine farger fra LADY interiør. Hvor mange strøk må jeg ha?


Det ser jeg vel fort når jeg har malt, men vanskelig å si hvor mye maling jeg bruker når jeg skal be om tilbud. Vanlig veggmaling dekker vel ofte 8-kvm per liter. Med som utgangspunkt trenger man liter per strøk. Har ikke veldig gode forutsetninger for å anslå tidsforbruk, men tipper man vil bruke 3-timer på et strøk.


Proffe malerfirmaer vil vanligvis gi en fastpris for hele huset.

Prisen avhenger også av hvorvidt huset må skrapes først eller ikke, samt hvor mye arbeid maling av vinduer innebærer. Påfør to strøk med maling , og ta helst tre strøk på høvlet treverk og detaljer for best beskyttelse. Du kommer til å angre om du har på for lite maling , så bruk opp hele hele spannet. Har du maling igjen, er det bare å ta nye strøk.


Det står på spannet hvor mange mdet dekker. Med en god rulle er det lettere å tilpasse riktig mengde. Jeg lurer på hva det koster å få totaltmalt en leilighet på kvm. Altså vegger, tak, lister og dører, inkludert sparkling hvor det er nødvendig. Leiligheten har bare hvite vegger per i dag, og jeg tenker å male primært i hvitt med med noen blå vegger.


Med to strøk skal du da male en flate på 2kvadratmeter. Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du behov for liter maling. I tillegg til husveggene må du ha bestemt deg for hvilke produkter, farger og mengder du trenger til vinduer, dører, takrenner og alle andre detaljer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lære å beregne liter maling per kvadratmeter er en beregning som kan brukes til å bestemme forventet dekning av en bestemt type maling. Er ganske lyse farger, så jeg må ivertfall ha 2. Se vejledende Flügger farver videoer og how-to guides til , hvordan du bedst kommer i mål med dine indendørs- og udendørs malerprojekter. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Pris maling av leilighet kvm innlegg 20. Bytte kledning på huset innlegg 5. Flere resultater fra forum. Malere priser -Vet du hvor mye det vil koste å leie inn et malerfirma?


Bufret Lignende Timepris er vanligst, men noen firmaer har begynt å ta seg betalt per kvadratmeter , noe som hever prisene fra omtrent kr til 1kr per m2. Dette kan du få hjelp til å gjøre gjort profesjonelt, fra en som meg – eller du kan tegne det opp på for eksempel ikea. Vi har lagt til alle våre produkter en malingskalkulator som automatisk beregner hvor mange liter maling du trenger. Gå til produktsiden og finn det aktuelle produktet du skal anvende.


Du finner malingkalkulatoren ved å klikke på lenken Beregn hvor mye maling jeg trenger på detljsiden for hvert enkelt produkt. Så trenger du kanskje underlag, lister osv. Skal noen legge det for deg kan du ihvertfall doble prisen.


Snakk med din fargehandel. Det finnes to typer vannbasert maling som virker omtrent likt: Lateksmaling (PVA) og akryldispesjonsmaling. Vær opmærksom på, at dækningen er laver, når du overmaler vægge med stærke farver.


I disse tilfælde kan du med fordel anvende en lysegrå farve (steam 11), som overdækker alle farver før påførelse af den endelige farve. Vi ser imidlertid også eksempler på maling av hus hvor prisen er noe lavere, ned mot kr 6000. På den andre siden ser vi også flere større og mer omfattende prosjekter med en kostnad på over kr 20000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg