mandag 16. november 2015

Stukkatur

Find How To Spray Plaster. Gipsrosettene var et brannskille mot taket så det ikke tok fyr. Stukkatur krever gjerne en gjennomført stil. Med løse sprosser til vinduene skaper du stemning på en enkel måte, og de finnes i både tre og PVC. Taklister fra Deco Systems er vedlikeholdsfrie og du slipper å sparkle og male synlige spikerhull.


Bruk kun lim, også som fugemasse.

La kreativiteten lede, ta rommet tilbake til fordums prakt eller skap noe helt nytt og personlig med våre stukkaturlister og dekorelementer. Vegg-, tak- og stukkaturlister for god kombinasjon av stil og design. Listene kan være trukket glatte eller som støpte elementer med mønster. Produksjonen av gipslister er et unikt kapittel i norsk byggetradisjon.


Hos oss vil du finne taklister med stukkatur , profilerte taklister, eller taklister uten profil og med rette moderne detaljer. Mange av våre taklister kan også fås i fleksibel utgave. Alle taklister som kan leveres i en fleksibel variant er merket med (F) i bildeteksten.


Tannklosser er mye brukt i all dekor fra nyklassisismen – på fasader og i all stukkatur.

Men disse utsmykningene var veldig dyre og dermed forbeholdt folk med tykke lommebøker og høy stillinger. God kvalitet til lave priser. Gammel stukkatur vil ofte være grålig i fargen, på grunn av skitt og eksos. Det er helt essensielt at du vasker gipsen og sørger for at den er helt ren, før du begynner å male. Ellers vil du oppleve at malingen ikke fester seg ordentlig.


Spar titusenvis av kroner ved å bruke våre dekorlister! Med nye, moderne materialer kan du gjenskape de gamle, vakre rommene - helt selv! Vår flotte stukkatur er laget av lettvektig polystyrene XPS slik at enhver klarer å montere listene uten håndverker. Det er bare å lime listene til tak eller vegg og så male over med vannbasert maling. Hvit profilliste med blomstermønster som er beregnet til overgangen mellom vegg og tak.


Montering peis og stukkatur. Våre peisfronter kan tilpasses de aller fleste typer innsatser. Ta kontakt med oss på forhån vi bistår gjerne med skisser og forslag til peisløsning tilpasset ditt ildsted.


I hvert fall hvis den er støpt i gips. Og ingen ser forskjell når den først er på plass og malt. Gjennom historien har gips vært det mest brukte materialet.


De originale stukkaturene og rosettene vi ser i gamle boliger i dag, er laget i dette materialet.

Vi fører stukkaturprodukter fra Decosystems og Orac. Tenk bare på hvor flott en lysekrone blir, om den henger i en elegant rosett, for eksempel. Det å restaurere stukkatur er ofte en veldig dyr operasjon. Uansett så vil det være en jobb som tar tid. For å få dette pent må man regne med en del pirk og puss.


Prisen er en stor fordel men også at taklister og vegglister monteres enkelt opp av en noenlunde handy person. Selger stukkatur hjørne kasser. Disse blir montert forbant.


Vi har mange fornøyde og returnerende kunder. Har nok til ett helt hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg