mandag 23. november 2015

Hadeland odysse champagne

Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte. Kjøp Odysse champagneglass her!


Hadeland odysse champagne

Om du leter etter champagneglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Champagneglassene har en lang stett og en elegant smal tulipanform som lar boblene reise seg opp langs sidene av glasset slik at drikkens luksuriøse farge og bobler kommer til sin rett. Odyssey is a glass series designed to preserve the beverage fragrance and flavor in the best possible way.


The result was Odyssey. Klassisk vakker serie med nydelig slipedekor. Som en ekstra vakker detalj, slipes også stetten på glassene. Marie oser av utsøkt håndverk.


Inspirert av urban arkitektur og lettheten i det nordiske lyset ble serien Capri til. Med rette linjer og en uvanlig tynn stett er Capri svært elegante krystallglass. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vinglassene er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste en formue. Sammenlign tilbud fra.


Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal vinopplevelse. Et godt champagneglass er et høyt og smalt vinglass som går utover - og så smalner innover igjen. Er du klønete eller fester du veldig hardt, kan vi anbefale disse. Elegante glass med knuseerstatning.


Hadeland odysse champagne

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Champagneglass,. Selges samles for kr 600. Odysse er formgitt for å ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte.


Det ble samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og fikk utfordringen: lag en serie vinglass som får frem det beste i vinen - uten å koste en formue! Resultatet ble Odysse. Hadeland Odysse champagneglass 32cl, 6-pack. Rosendahl Grand Cru vannglass 22cl stk. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Glassverket er åpent hver dag, hele året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg