fredag 13. november 2015

Utendørs fargekart

Finn utendørs fargekart hvis du ser nå. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Været blir mer og mer ekstremt – det gjør.


Fargekartet presenterer Norges mest populære utefarger, i kombinasjon med Jotuns beste eksteriørprodukter.

Vi har fargesatt en rekke hus,. Fargekart Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle.


Fargekart med de fineste fargene for deg som skal male om utendørs , f. Se alle våre utendørs farger hos Beckers Maling. Vi vet at de fleste har en formening om hvilken hovedfarge de ønsker til huset sitt, fortsetter Klæboe Mørkve. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme.


Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger.

Male hus, grunnmur eller hagestue i sommer? Se nytt utendørs fargekart fra Jotun. Velg riktig produkt for å male og beise fasaden.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen. Fargekart Bli inspirert av våre fargekart med fargesatte miljøer og utvalgte farger som gjør valget av farge enklere når du skal male om innendørs og utendørs. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Bruk Drygolin Dør og Vindu eller Demidekk Optimal Vindu.


Viktig med fargeprøve Trebitt Oljebeis finnes som fargeprøve og som liters prøveboks i butikk. Gjør opp-strøk på samme type treverk som du skal beise. Ved feil fargevalg g jort rett på vegg, kan forandringer vanskelig.


I fargekartet Fargerikes Utendørs Favoritter har vi samlet nydelige farger til ditt hjem.

Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet. Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad.


Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg