tirsdag 10. november 2015

Lage bad selv

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Intet bad uten våtromssikring. Det er viktig at du starter med å sette deg grundig inn i regelverket før du begynner å bygge et nytt bad eller kaster deg ut i renovering av badet. Det stilles nemlig store krav til overflater og materialer på badet.


Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her. Vær sikker på at du bygger. Pusse opp badet selv ? Når du enten bygger nytt bad eller pusser opp det gamle, gjelder alltid loven om håndverkertjenester.


Plan- og bygningsloven med Byggteknisk forskrifter gjelder alltid for nybygg.

Sistnevnte gjelder også for gamle bad som skal pusses opp, men da så langt det ligger til rette for. Norges eneste gjør det selv magasin. Det ble for tungvint, for kostbart og for mye byråkrati. Vi tar tilbakemeldingene vi har fått på alvor og lar folk ta ansvar selv , sier Sp-lederen til VG.


I mars avslørte VG at flere kommuner krevde flere titusen kroner i gebyrer for å behandle søknader om nytt bad eller oppussing av bad , og godkjenning av ansvarshavende. Riving, fliselegging, snekkerarbei støping og maling er eksempler på arbeid du kan gjøre selv. Lønner det seg å gjøre det selv eller hyre en håndverker? Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer.


De kuleste effektene på badet kan du nemlig lage selv. Belegg på gulv og vegg, malt tak. Det er trangt med penger, så jeg lurer litt på hvor billig jeg kan slippe unna med en oppussing hvor jeg gjør mest mulig selv.


Men en viss kompetanse på bygg og bad kan være greit å ha når man skal bygge bad. FFV, som utsteder våtromsertifikatet skiver på sine nettsider at de etter sine reklamekampanjer har gjort undersøkelser som viser at svarer at de tror våtromsertifikatet er lovpålagt for å bygge bad og de sier seg veldig fornøyd med dette. Vi har samlet våre beste tips til deg. Uendelige muligheter med hobbyplater.


Hobbyplater kan brukes til nesten alt.

Det er kun din egen fantasi som kan sette en stopper for hva du. For å bygge et trygt og damptett bad er det mange hensyn som må tas. Snekre fuglekasse med barna.


Et slikt bad består som regel av et badekar eller en dusjløsning og klosett og baderomsmøbler av god kvalitet til en overkommelig pris. Lyst på flere prosjekter? Hva med å lage ditt helt unike sminkespeil?


Se oppskriften på hvordan du får til en trendy løsning til baderomshyllen. Abonnér på vårt nyhetsbrev, og hold deg oppdatert på de siste interiørtrendene. Billig bad i velkjent HTH-kvalitet. Ser du etter et nytt og billig baderom?


Her finner du et stort utvalg av produkter til badet ditt, slik at du kan lage et kvalitetsbad som passer deg og dine behov. Hvordan lage minidrivhus selv 10. Her viser Niklas oss hvordan du lager et minidrivhus selv. Da vet du at grønnsakene ikke er sprøytet og du kan servere egendyrket krydder og grønnsaker til familie og venner. Weber Planlegging Når man planlegger et våtrom, er det ofte slik at det er flisene som får all oppmerksomheten.


Men det er alt det som er bak flisene, som avgjør hvor fornøyd du blir med badet. Denne brosjyren viser deg hvordan du kan bygge dette, med maksimal sikkerhet og lang levetid. Vi viser deg trinn for trinn hvordan det skal gjøres.


Alt er godkjent av håndverkere og ekspertene våre. Så det er bare å gå i gang – vi er med deg hele veien. Med et abonnement på Gjør Det Selv får du magasinet rett i postkassen hver 3. Vil du lage din egen lampe?


Her kan du finne inspirasjon og tips om hvordan du kan lage en lampe selv. Fem spisebord du kan lage selv ! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Det fineste lager du nemlig selv !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg