onsdag 18. november 2015

Blank maling til møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Matt har vært på moten den siste tiden og den gir en behagelig overflate som ikke reflekterer like mye lys som en blank variant. Derfor er det ofte et godt valg å bruke halvblank eller blank maling , og å være nøye med grunnarbeidet slik at malingen har et godt underlag å hefte til. Hvordan male møbler - stol.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Matt maling demper også ujevnheter bedre enn blankere maling – og er derfor takknemlig å bruke for å komme litt enklere frem til et vakkert sluttresultat.


Blank maling til møbler

Dette er et godt tips å merke seg, spesielt om du skal male en panelvegg som har noen ujevnheter. Det er mest vanlig å bruke matt maling i taket, for å dempe gjenskinn fra vinduene. Ulike typer maling har ulike egenskaper.


En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket.


Blank maling til møbler

Dette blant annet fordi de er mest utsatt for flekker og fingermerker, og det er lettere å tørke eller vaske flekker bort fra en blank overflate. Har du småbarn er det kanskje også verdt å bruke blank maling om du skal male møbler. Med høyglansmaling synes absolutt alt. Blank maling gir den mest intense. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel.


Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Bestil maling til dine møbler , og afhent over hele landet. Når du har fundet og bestilt maling til dine møbler , kan du forvente at kunne gå i gang med at male dem i løbet af 2-hverdage. Skal det gå endnu hurtigere, kan du også afhente malingen i vores butikker i Aarhus eller Rødovre.


Blank maling til møbler

Da er du sikker på å komme til overalt. Mellom første og andre strøk, pusset vi lett over med et fint sandpapir. Husk å tørke bort støvet for du maler siste toppstrøk! Og her er resultatet! Etter en del pussing, sparkling – og litt maling , ble den gamle stolen en unik detalj i interiøret!


Kjente merkevarer til gode priser. Beskytt ditt treverk, møbler og andre overflater av tre - mal innendørs med maling av høyeste kvalitet for tre og panel fra Beckers Maling. Decor sølvmaling fra Beckers, gir en halvblank, vakker og vaskbar metallic overflateskes. Har du et bevisst forhold til malingens glansgrad? I den ene enden finner man matt maling , med en overflate lik en krittavles.


Blank maling til møbler

I den andre enden finner man maling med så høy glansgrad at den nærmest er blank. Det er en dramatisk forskjell på null og 1i glansgrad. Det er få som tilbyr glansgrad på 10 men er det som kalles. Jeg ville ikke ha malt Ikeamøbler uten å mattslipe fordi man får alltid mye bedre heft, sier Knem som har mangeårig erfaring med maling av møbler fra Ikea. Spraymalingen anbefales kun til maling av større flater.


Her bør man leie inn en proff, mener Haraldseth. Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering. Et godt resultat krever grundig forarbei mange tynne strøk, gode pensler, et støvfritt miljø og et håndlag som gjør at lakken påføres pent uten å renne eller boble seg. Terskler møbler og båtdekk skal som regel strykes med akryllakk eller syreherdende lagg som påføres med.


OWATROL OLJE BÅT OG MØBLER METTENDE MATT 5L OWATROL. Eksklusive medlemstilbud hver uke og til hver kampanje. En populær kombinasjon er å bruke matt maling på vegger og blank maling på listverk, dør og karmer.


En stol, et bord eller et annet møbel malt i blank maling vil stå ut i rommet og være en flott detalj. Se video: Hvilken pensel passer til min malejobb? Vi anbefaler derfor at du går for en blank eller halvblank maling , og dette er også grunnen til at man gjerne anbefaler blank maling på dører, lister og vinduskarmer.


Sjekk disse smarte triksene for deg som skal male. Slik gjør du: Vask ekstra godt for å sørge for at alt fettet forsvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg