tirsdag 17. november 2015

Forstørrelsesspejl med sugekop

Makeupspejl med LED-pærer for perfekt belysning. Perfekt til plukning af bryn, påføring af makeup eller indsætning af kontaktlinser. Enheden tændes og slukkes manuelt med en knap på bagsiden. Forstørrelsesspejl (x5) med sugekop medfølger.


Gillian Jones praktisk rundt spejl i akryl med sugekop og 10x forstørrelse. Selv når du er på farten.

Produktspecifikationer. Flot og eksklusivt forstørrelsesspejl med LED Lys fra Monoko. Virkelig praktisk spejl med 10x forstørrelse. Stort udvalg af makeup spejle med lys og styrke. Find det sminkespejl som passer til dine behov.


Spejlene fås på fod eller som håndspejl. Hvis du ikke har plads til et spejl med fod på badeværelset, kan du prøve at montere et spejl med sugekop og 10x forstørrelse på dit badeværelsesspejl. Her kan du både få modeller med og uden lys og vælge, om det skal være justerbart.


Et taskespejl er rent ud sagt uundværligt, når man er ude!

Stilrent Hollywood spejl med LED lys og forstørrelsesspejl - perfekt til en fejfri makeupEt flot og stilrent spejl med batteribesparende lys rundt i kanten, som giver det perfekte lys. Du kan justere hvilken lysstyrke du ønsker, ved at holde touch knappen nede til du når den ønskede styrke. Rigtig praktisk hulspejle med stor spejlflade. Udstyret med tre effektive sugekopper, så de kan monteres på et almindeligt spejl, på blanke badeværelse-fliser og på mange andre blanke flader.


Tre sugekopper på bagsiden. Med dette spejl er det nemt at lægge en præcis og smuk makeup. Find dit kosmetikspejl med lys og forstørrelse her Super kvalitet og Billige priser Hurtig Levering - Kig ind hos Badstil. Køb bordspejl, håndspejl, lommespejl.


Finn laveste nettpris her. DKs laveste priser og Dag-til-dag-levering! Flot og handy makeup spejl, som gør det langt nemmere for dig at lægge en flot makeup, sætte dine kontaktlinser i, gennemtjekke din hud og mange andre praktiske formål.


Med et forstørrelsesspejl har du muligheden for at se ALT - helt tæt på. Det runde spejl har en diameter på centimeter med en kant i klar acrylplast. Køb forstørrelsesspejle i flotte design! Vi har et bredt udvalg af både bordspejle og forstørrelsesspejle med og uden sugekop , velegnet både på badeværelset og.


Bedste priser på spejle. Vær også opmærksom på, du kan få makeup spejl på fo med udtræk til montering på væg eller med sugekop. Makeup spejl med sugekop er en genial opfindelse.


De meget populære kosmetikspejle med forstørrelse og lys er et klart hit.

Find også spejle med sugekop , der nemt kan tages med og hænges op hvor end du er. Se hele udvalget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg