fredag 27. november 2015

Hadeland glassverk tidligere produkter

Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


I butikken på Jevnaker finner du et meget stort utvalg retro og vintage produkter. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem.

Det som er så fint med å shoppe på loppemarked og i bruktbutikker er at man bidrar til at varene får et lengre livslengde. I tillegg kan man bestemme seg om man har lyst å samle på glass fra spesielle designere. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller.


Velkommen til en hyggelig handel! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Enkelte produkter får du enda bedre tilbud på. De kommer i et bredt utvalgt av størrelser, farger og dekor, og du kan se dem alle utstilt i vårt Showroom for belysning i Glasshytta! Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23.


Vi holder åpent hver dag. Her kan man fort gå seg vill i bestemors kjøkkenskap og nikke gjenkjennende til Siri-serviset i pressglass eller den helt enkle vasen som viste seg å hete Leda. I kjøleovnene står glasset i ro, og ovnene brukes til. For å få gode produkter er vi avhengig av ferske gode råvarer.


Det får vi blant annet mye av når jakta starter om høsten og jegerne kommer med elg og hjort. Som ved de fleste andre industribedrifter var mange av modellene kopiert, eller omformet etter utenlandske forbilder. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter farrisglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Her finner du et utvalg av det vi selger.


Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Produkter vi selger finner du her butikken. Kunstglassproduksjonen på Hadeland glassverk startet tidlig på 50-tallet.


I naturskjønne omgivelser en times kjøring fra Oslo ligger Hadeland Glassverk , en helårsåpen turistattraksjon og handelsdestinasjon tuftet på historie, kunst, kultur og gamle håndverkstradisjoner.

Tilbakemeldingene fra de heldige vinnerne har vært fantastiske, så vi er meget tilfreds med leveransen Nils I. Veldig snart lanserer Hadeland Glassverk , i samarbeid med Moomin International, nye Mummi comic strip glassflasker med trekk i beskyttende og isolerende neopren. Som den gang, støpes hver isbjørn i form her på Hadeland Glassverk , og her ser dere hvordan produksjonen foregår. Kontakt oss for nærmere info om hva vi til enhver tid har av de enkelte modeller. Vi er også behjelpelig med å skaffe ting du er ute etter eller vil supplere. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg