fredag 6. november 2015

Gjøco terrassebeis pris

Merkevarene til lave priser. Vi hjelper deg å velge terrassebeis , gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Les tester og omtaler før du kjøper. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp.


Men hvem ser vel hva renseprosessen gjorde med treverket, når det synes så alt for godt hvor dårlig den vanntynnbare terrassebeisen egentlig var…? Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Terrassebeis basert på vanntynnbar alky tilsatt effektive midler mot svertesopp. Vis varer Tøm filter.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Men terrasse-rensen var ypperlig, den beste jeg har prøvd.


Renser og bleker i en prosess. Forbedrer toppstrøkets levetid. Benyttes ufortynnet, og etterspyles med vann. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen.


Gjøco terrassebeis pris

Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen.


Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Owatrol har også gode oljer. Kontakt oss og snarveier. Finn tilbud på 1produkter fra Jotun, Butinox, Gjøco AS og mye mer.


Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Må ikke benyttese på edeltre og eksotiske tresorter. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike. Maling for innendørs og utendørs bruk.


Men vi har valgt å se bort fra prisen i vurderingen av produktene og har forholdt oss til det. Gjør terrassen klar for sommeren. Vi ble anbefalt å bruke oljebasert siden vi skulle beise helt nytt treverk.


Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Ikke smør for tykt på. Den største feilen folk gjør når de beiser, er at de legger for tykt lag, slik at beisen danner en film på utsiden av treverket. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk.


Gjør det enkelt, og velg en terrassebeis som kun trenger ett strøk, som for eksempel TREBITT Terrassebeis. Er fortsatt så forbanna at jeg ikke har orket å stramme opp dama, men jeg må jo fortelle henne at hun ikke må anbefale drittmaling fremfor god maling. Jeg driter i prisen da det ikke er noe tema, men å måtte male tre strøk fremfor ett er et stort tema.


Er ikke så gøy å male spisestue. Moral: Gjøco og faghandel suger! Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling.


Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg