mandag 2. november 2015

Sugerør glass

Nordens største utvalg! Bygg dine egne sugerør! Kjøp dem på Norges gadgetmekka. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Bytt ut sugerøret i plast med gjenbrukbare sugerør. Hos BeeOrganic tilbyr vi sugerør i glass , stål og bambus, i merkene Stream Straws, Simply Straws, Onyx Containers og Bunkoza. Selskapets visjon er og skape bevisshet hos alle mennersker over hele verden at plast sugerør er skadelig for eget bruk og miljøet vårt.


Det selvsagte valget til bryllupsfesten eller andre ekstravagante tilstelninger. Og selvfølgelig kan de vaskes og brukes om igjen. Sugerør av Glass er ca.

Gjør festen ekstra lukseriøs og spesiell for gjestene dine og server drinkene med disse freshe sugerørene av glass.

Et must-have til de flotteste drinker på festen! Søppelsekker i resirkulert plast. Unngå bruk og kast ved å velge gjenbrukbare og miljøvennlige sugerør.


Gå heller for glass ! Kanskje du bør tenke på å drikke kaffe, te og vin med sugerør , så beholder du hvitheten lenger. Simply Straws sine sugerør kommer i forskjellige farger, i forskjellige tykkelser og i forskjellige fasonger. Vakrere enn dette blir ikke sugerør. Og de kan brukes igjen og igjen.


Disse er litt kortere og har en lett bøy på seg, som gjør de enklere å drikke av. Nedenfor finner du et utvalg av sugerør laget av rustfritt stål fra britiske Bunkoza (varianter) og tyske Eco Brotbox, bambus sugerør fra amerikanske Bambu og engangs sugerør laget av rug fra tyske Bio Strohhalme. Velg fargen og tykkelsen som passer dine små best. Det følger med en rengjøringsbørste til alle variantene, bortsett fra Bio Strohhalme.


Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale. Settet følger med børste slik at det er lett å.

Strawesome er fine, gjenbrukbare sugerør i glass som er helt frie for toksiner. Flotte sugerør i glass til barn og voksne finner du her. Simply straw sine sugerør kommer i 1 nedbrytbar emballasje, og er et zero waste alternativ til plastsugeørøret.

Vi har også et stort udvalg af sugerør i glas lige her. Selve glassugerøret kan resirkuleres sammene med glass den dagen det ikke lenger gjør nytte for seg. For glas er et lige så kemifrit materiale som rustfrit stål.


Concept Zero glassugerør er laget av herdet borosilikat- glass av høy kvalitet (SS 3- herdet glass ). Alle våre glassugerør har en liten bøy på toppen. Det sikrer, at der ikke siver kedelig kemi over i dine drikkevarer. Tekanne, tebrygger i glass.


Men ut ifra ditt innlegg, så går jeg ut ifra. DIY Straws er ett - eller flere - sugerør bestående av utskiftbare deler som du kan forme etter eget hode. Vil du dele drikken med en venn eller drikke fra flere glass samtidig? Gullfargede sugerør i rustfritt stål og med bøybar topp. Gjør det ekstra festlig når du duker til fest.


AnonymBruker skrev: hehe, nå måtte jeg le litt her. Enkle å rengjøre - leveres med en rengjøringsbørste, som forenkler vaskingen innvendig. Det skal med andre ord mye til for at disse knuser. Her finner du sugerør i glass , rustfritt stål og sugerør i silikon, alle er gjenbrukbare og passer både barn og voksne. Nyt noe godt å drikke fra en flaske med lokk og sugerør.


Serveringskurv i metall med glassflasker. Overrask med noe ekstra og server på en litt uventet måte. Rengjøring og vedlikehold Flaskene bør ikke utsettes for plutselige temperaturforandringer (maks °C), de kan da sprekke. Kul servering på sommerfesten.


Men det er også svært populært å bruke sugerør som en kul og dekorativ detalj til resten av festen! Vedlikeholdsråd Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer (maks. °C) siden det da kan sprekke. Produktet er kun beregnet for kalde drikker. Klipp eller skjær et sugerør halvveis over sånn at du kan brette røret og lage en vinkel på omtrent grader. Klem sammen enden på den lengste delen av røret.


Den korteste delen av sugerøret skal ned i vann. Når du blåser gjennom røret, vil lufta som kommer ut av den sammenklemte delen, trekke med seg vann fra glasset. Nyt en god drikk fra et krus med lokk og sugerør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg