mandag 16. november 2015

Jotun inspirasjonsblogg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. God smak fortjener det beste.


Her presenterer våre eksperter. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge!


På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen interiørtrender, farger, produktnyheter og inspirasjon.

Bloggen har omtrent millioner besøk i året, og er unik i sin bransje ved å kombinere inspirasjon og personlige fargeråd. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Inspirasjon når du skal male ute. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Når du besøger hjemmesiden, accepteres brug af cookies, som Jotun anvender til at forbedre din brugeroplevelse samt til at analysere din brugeradfærd. Vi anvender informationen at analysere og tilbyde tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Varme sommerkvelder venter oss! Det varme kveldslyset gjør at fargen ser ekstra varm og brunlig ut her på foto.


I sterkt sollys vil den oppfattes langt kjøligere og sortere.

Test alltid fargen utendørs gjennom et helt døgn før du tar fargevalget. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.


Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Jotun Dekorativ består av Jotuns dekorative virksomheter som maling, beis og lakkprodukter til håndverk og gjør-det-selv markedet i Skandinavia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg