tirsdag 24. november 2015

Christiania glasmagasin butikker

Christiania glasmagasin butikker

Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen fra kjente merkenavn. Her finner du alle våre butikker. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise.


Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. AMFI Larvik, Jegersborggt. Senterleder Stine Tvedt. Av selskapets butikker ved nyttår er rundt avviklet, altså hver femte.


Det inkluderer selskapets butikk i Lille Grensen. Kun én ny butikk er kommet til i samme periode. Våre butikker bugner av alt du trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet.


Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Hos oss finner du kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får penger tilbake for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader. Vi søker ny butikksjef til vår filial på Strømmen Storsenter Er du den beste til å drive vår butikk ? Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Det er enkelt å handle på nett.


Du kan ofte returnere varene (selv på salg!), og ofte får du produktene tilsendt i posten etter få dager. Her har de velfylte hyller med serviser, glass, karafler og lekre fat. Perfekte som vertinnegave til sommerfesten. Leveringen kan likevel være noe senere i forbindelse med Black Friday enn andre dager i året. Endelig er det klart!


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Siden vi la inn bestilling hos CG Molde Roseby har vi prestert å lage en baby. Meld deg også inn i kundeklubben!


Christiania glasmagasin butikker

FRI FRAKT på alle ordre over 4kr. Skriv din egen erfaring og sjekk leveringstid. Kvalitet og design samlet på ett sted. Utvalget finner du hos Hamar Glasmagasin - din Designforevig- butikk i Hamar sentrum! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging.


Prøv også vår nettbutikk designforevig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg