torsdag 12. november 2015

Gjøco forhandlere

Gjøco sin terrasseolje er SKVIP! Får på langt nær samme gløden på terrassen ved bruk av gjøco. Utseende etter en halv sesong er også labert. Kan ikke tenke meg at beisen holder bedre kvalitet.


Gjøco forhandlere

Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. GJØCO KRAFTVASK 4L Sterkt vaskemiddel som kun skal benyttes til hus som skal males eller beises. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.


Jeg har nettopp sparklet og strimlet gipsplater. Hadde et spann med gjøco medium sparkel og et spann med harmoni lettsparkel medium (fra maxbo). Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater. FORBEHANDLING: Underlaget skal være fast, rent og tørt.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Firmaet er privat eid og er Norges nest største produsent av maling. Fabrikken produserer det meste innen malingsprodukter for privat- og prof. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein.


Malingen er meget slitesterk og tåler vær og vind. Norges andenstørste producent søger forhandlere til salg af maling og træbeskyttelse. Våre butikker tilbyr kvalitetsprodukter innen maling, tapet, gulv, tepper og gardiner. Vi har solid fagkunnskap, spør oss om råd før du pusser opp.


Gjøco forhandlere

Forhandlerlister og agenturer. I fargekartet finner du mange supre tips slik at terrassen blir lekker og ferdig på 1-2-3! Fargekartet er på vei ut i butikk nå! Nyttige linker for forhandlere. Talgø har et stort varespekter og flere ulike kataloger.


Her finner du alle samlet både som digitalkatalog og nedlastbar pdf. Vi er også forhandlere med Härkila. Når du skal male kan det godt svare sig at købe kavlitetsmaling. Takker for kjempegodt tips. Det var en sannf fornøyelse å beise med den, den dekket godt (kun et strøk) og ble bare helt lekker.


Gjøco forhandlere

Er kjempefornøyd og skal bruke samme type på den andre terassen når jeg kommer så langt. Stor forskjell på de to prøvene, pussig nok med det beste resultatet fra Østlandet, men med impregneringsproblemer på Titran. Rett etter påføring av beisen ble alle sår og kvister tilsynelatende dekket, men etter en hard vinter er det lettere å se at det finnes problemområder som ikke er like lette å takle. Riktig fargegjengivelse kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor farge- blandesystem. Underlagets utgangsfarge og treets sugeevne vil påvirke fargens utseende.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Vi har et stort utvalg i Glassfibermønstre, malbar tapet (Miljøstrie), fibertapeter, malervektøy, spesialprodukter for effektiv rengjøring, Inaria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg