onsdag 11. november 2015

Jovo brikker

Til å begynne med kan barna få leke fritt med JOVO -brikkene slik at de blir kjent med dem. Det kan godt være at noen av barna vil bygge lenge og lage noe som er ”stort”. Etter ei stund kan dere stoppe opp og trekke frem noe av det barna bygger og lager.


Får i oppgave å finne de ulike regulære mangekantene (⇒ mangekanter der alle vinkler og sider er like). Etter at gruppene har funnet regulær trekant, firkant, femkant og sekskant, blir de bedt om å finne ut hvilke av disse mangekantene de kan bruke til å dekke planet.

Jovo er et byggesystem, der består af 3plastikbrikker formet som trekanter, kvadrater og femkanter. Brikkerne kan samles i kanterne og leveres i seks forskellige farver med en kantlængde på fem cm. De er robuste – også i de små hængsler, hvor brikkerne klikkes sammen. For hver oppgave er det også laget et forslag til hva du bør ha med. Shop efter brikker jovo på Kelkoo.


Sammenlign et stort udvalg af brikker jovo tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. Barna får bygge fritt med cuisenaire-staver og jovo-brikker.

Begge disse materialene har barna jobbet med på tidligere klubber. De voksne sitter sammen med barna, og stiller dem spørsmål om det de lager. Noen av barna vil kanskje legge trappa med cuisenaire-stavene slik de gjorde forrige gang vi jobbet med stavene.


Vi leverer et bredt utvalg av produkter for kontor, industri, skoler og barnehage. Matematikksenteret sin hovedoppgave er å lede utviklingen av nye og bedre metoder i matematikkopplæringen. De siste ukene har 6. Først laget vi platonske legemer. Etterpå fikk kreativiteten fritt spillerom.


Her er noen høydepunkter fra timene. Inneholder 3brikker med tall i en praktisk oppbevaringstønne. Oppvarmingen er å lage et gjerde med brikker.


Elevene skal ikke ha linjal tilgjengelig ved starten av oppgaven. Elevene brukte en blyant til å symbolisere symmetrilinja og lagde bilder ved hjelp av JOVO-brikker med ulike former og farger. Etter å ga lagt bildene, tegnet de dem inn i matteboka.


Denne aktiviteten hadde lav inngangsterskel slik at alle elevene kom raskt i gang, samtidig som elevene fikk brukt ulike intelligenser i innlæringen. Bygge med kvadratiske JOVO- brikker A) Dette er en videreføring av arbeidet med Live Cube.

Elevene sitter gruppevis, 3-i hver gruppe, og hver gruppe skal nå samarbeide om å bygge flest mulig figurer. JOVO brikker Dette konkrete materiale kan bruges i matematikundervisningen fra kl. Hvilke todimensjonale former er hver enkelt tredimensjonal figur satt sammen av?


Jovo-brikker ønskes kjøpt til to små gutter som liker å bygge. Manipuler og lek med grunnformene, gjerne ved hjelp av jovo-brikker. Ha også materiale og sammenføyningsteknikk i bakhodet mht gjennomførbarhet.


Et udbredt og anerkendt konstruktionslegetøj. Blander pædagogisk indlæring med leg. Er velegnet til matematikundervisning med 2- og 3D geometri, teknologi og design. JOVO er med til at udvikle motoriske færdigheder. Vi har bygd prismer, pyramider og kuber av jovo-brikker , og satt dem sammen til ulike bygninger.


En kreativ og ivrig gjeng var stolt av resultatet. Vi elsker lek og moro, og er hele Norges leketøysbutikk på nett! Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg