søndag 29. november 2015

Interiør skandinavisk stil

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Hjemme sverger Norske Interiørblogger-sjefen Ann Helen til en nøytral palett og skandinavisk stil med en vri. Andrea har en lys og skandinavisk stil Andrea Gravningen (25) elsker blått, og vil ha et minimalistisk og gjennomført interiør.

Men i motsetning til retrostilen kombineres disse med moderne skandinavisk design, for eksempel en pendellampe fra Cecilie Manz, en ullsofa fra Norway Says og en raus porsjon Ikea. Stilen min er skandinavisk og jeg har lagt min elsk på skandinavisk design. Fargepaletten er i hovedsak hvit med innslag av svarte kontraster.


Jeg benytter lekker marmor og innslag av kobber og gull for å myke det hele opp. For å skape et helhetlig uttrykk liker jeg å innrede med grønne planter. Et deilig duftlys har evnen til å skape intime fellesskap og samvær rundt hverdagslige øyeblikk.


Overskudd av utstyr eller tilbehør gjør rommet overveldende, etter alt bestreber vi seg for å få mest mulig plass.

JUL – STILER: Moderne skandinavisk stil. Jul handler mer om tradisjoner enn trender. Likevel ønsker mange å pynte til jul i moderne stil. En trendy stil til jul er den skandinaviske stilen.


Den er lys, lett og inspirert av den nordiske vinteren. Den moderne skandinaviske stilen inneholder få og nøytrale farger, samt elementer fra. På gulvet er det valgt ulike typer fliser som er satt sammen i et mønster som gir en følelse av betong i kombinasjon med tre. Ved å mikse fliser med forskjellig form og uttrykk, kan man skape helt unike uttrykk, og som her, trekke inn naturlige elementer i rommet.


Må alle tak være hvite? Varene har begynt å komme inn litt etter litt, og vi forventer siste leveranse i midten av mars, forteller Leila, og legger til: - Pastell-farger, oker og vinrødt er noen av fargene vi kan forvente oss denne sesongen. Hvis noen skandinavisk stil virker for enkelt og behersket, og tilbyr en oversikt over bor i brannstifter meksikansk stil , det er kjedelig bare vil ikke. Lyst og skandinavisk Ren flaks var det at paret havnet på Blommenholm i Bærum. Med en rimelig og passende tomt, med nærhet til sjøen, var valget enkelt.


Vi hadde kjørt forbi skiltet et par ganger på motorveien, og jeg syntes alltid at navnet Blommenholm var så vakkert, sier hun. Familien har nydelig utsikt til Kolsåstoppen.

Trevirke i alle former er et hovedelement i skandinavisk stil. Fullfør uttrykket med moderne skandinaviske møbler i lyst treverk, f. Vi nordmenn er fortsatt glad i den skandinaviske og minimalistiske stilen, men den kan enkelt kombineres med varme farger så det gir en lun og koselig atmosfære. Her har jeg stylet tre ulike soverom for Kid Interiør hvor jeg har forsøkt å lage inspirasjon til hvordan du kan pynte.


Som for fargepalett, så selvfølgelig, er den viktigste og mest populære fargen hvit. Det er best å velge de naturlige materialene. Men ser også store skandinaviske persienner i andre farger - melk, beige, lys gul, san lys grønn og andre lyse pastellfarger. Karakteristiske trekk ved skandinaviske møbler -funksjonalitet og praktisk.


Det skal ikke være noe overflødig i rommet, bare de mest nødvendige møbelelementene er til stede. Møbler for skandinavisk interiør. Som regel er møbler laget av lyst treverk, for eksempel: bjørk og bøk, noen ganger bruker du også gran og furu. Tidløst design møbler på nett. Kombiner de nye veggene med interiør i treverk, rotting, dus okergul og beige.


Slik får du en nordisk og nostalgisk stil La deg inspirere av naturlige elementer, som treverk, rotting og naturlige lyskilder. Her er det mye fint i skandinavisk stram stil. Skandinavisk design fra Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg