torsdag 12. november 2015

Hammerite farger

Malingen er enkel å bruke, lukter svakt og gir en langvarig beskyttelse. Du får en vakker slett og høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse – en overflate som holder seg i mange år! Ikke bare får du en slett og rustbeskyttet overflate. Du kan i tillegg velge mellom over 1farger.


Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse.

Kan males direkte på rust og maling, men ikke overmales med annen maling fordi den inneholder silikon. Med hammerite for du jo den effekten av en hammer som har slått på overflaten den du lakker. Bengalack blir igjen brukt til mye landbruk osv, men hammerite tåler mer. Det er er bare overflaten til hammeriten som gjør at den blir lite brukt. We protect metal: our metal paints are specially formulated to form a tough barrier that resists knocks and scrapes, maintaining a beautiful finish for longer.


Reasons to choose Hammerite. I et eksperiment kom han frem til nye farger. Den nye fargen viste seg ikke bare å være en forbedring i forhold til antall farger , men også å være effektiv mot rust og hadde vannavvisende egenskaper.

Da får du en vakker og slett overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en flate som holder seg pen i flere år. The document has moved here. Du får en vakker emalje-lignende overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en overflate som holder i mange år.


Innen time etter påføring har de herdede glass- og aluminiumspartiklene blandet seg med bindemiddelet, og prosessen, som gir den effektive rustbeskyttelsen, har startet. Produkternas speciella 3-i-egenskaper gör att du varken behöver rostskydda eller grundmåla före täckmålningen. Begge gir en overflate som støter vekk vann, smuss og rust, og holder seg i mange år. Hammered Finish gir en vakker emaljeliknende, litt ru, høyblank overflate, mens Smooth Finish gir en vakker slett og høyblank overflate. FØRSTEHJELPSTILTAK Annen informasjonTilskadekomne bringes i sikkerhet, holdes varm og i ro.


BS Bildelers nyhetsbrev. Gå ikke glipp av noe! Abbonér på vårt nyhetsbrev! Hammerite kan males direkte på rust og tidligere malte flater.


Vær blandt de første som tar del av kampanjer, rabattkoder og de seneste nyhetene. Stoppar effektivt rostbildning och ger en blank emaljliknande yta. En yta som står sig i många år, stöter bort vatten och förhindrar vidare rostbildning. Hver finish er tilgjengelig på elleve farger. Något gick fel under tiden du.


Velg riktig farge på grunnmuren!

Merket er kjent for sine solide farger som ikke vaske bort eller smøre. Din PC skjerm kan påvirke fargene. Har og kjøpt ferrobet, rustkiller, diverse hammerite farger og roterende stålbørster til både vinkelsliper og drill. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.


Ikke-jernholdige metaller og legeringer bør først. Kan en male over hammerlakk med bengalakk, ettersom hammerlakken kun kan skaffes i få farger ? Arcanol er grunning som blir brukt til bengalack, men jeg ville brukt hammerite på de røra, pga den tåler veldig mye mer og er beregnt på ting som utsettes for. Brush Cleaner and Thinners. Maling og beis som blandes i ulike farger må kjøpes i butikk og kan ikke selges på nettbutikken.


Se vårt utvalg i utendørs maling og beis her. Generelle produktinformasjon. Jeg synes dette er en grei pris. Resultatet blir i hvertfall bra. Dette kan avtales ved levering av bilen.


Prisen ligger på rundt kr. Det blir liksom så tydelig at her er det gjort en reparasjon. Jeg liker bedre skikkelig to-komponents lastebillakk, den tåler røffere handtering.


Steel eller Quick lakk som kan blandes i ulike farger hos en farvehandel er også helt grei. Kjøp Lakk og farge til bilen. Vi tilbyr et bredt sortiment, lave priser, raske leveranser og mange premiummerker. Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.


Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg