onsdag 4. november 2015

Beckers beis

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Beckers har bred kunskap om farger og maling.


Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs. Perfekt for fasader med trepaneler. Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet.

I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt. Les tester og omtaler før du kjøper. En av verdens mest kjente byggninger, Vasilijkatedralen ved Den Røde Plass i Moskva, har fått sine fargeglade kuppler. Besøk oss når du skal male gulv, vegger, tak, terrasser eller annet.


BEST I TEST AV MALING OG BEIS : Biltema, Rusta og Teknos kåres til best i test av svenske Folksam, som har testet malingsprodukter for utendørsbruk. Dette er en svensk test, og det er dermed produkter på det svenske markedet. Please maximize your browser window. Your browser is not supporte please update to a more recent one.


Men husk at du må vaske grundig før du beiser, sier han.

Fasadebeis er en alkyd-akrylat hybridbeis beregnet på ny- og ombeising av trefasader og annet treverk utendørs. Den unike sammensetningen av ulike typer. Kan blandes i ønsket farge slik at du har grunning og sluttstrøk i ett, evnt.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot.


Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Den er utviklet til beising av terrasser, gjerder og hagemøbler, og fungerer utmerket på trykkimpregnert treverk samt ubehandlet furu og gran. Se våre Black Weekend tilbud her. Med beis fremhever du treets struktur og ådring, og det naturlig fargespillet kommer frem.


Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Egnet til: Beis er egnet til nytt og gammelt treverk.

Andre fordeler med beis er at vedlikeholdet ofte er enkelt. Siden beis er en behandling som i høy grad trekker inn i treverket, bygger den lite film. Følgelig er også flassingen mindre, og behovet for å skrape vekk aldrende behandling før ny beis påføres blir begrenset.


Dette er den fjerde testen av maling og beis for utendørs bruk, gjort av Folksam. Testene går over to år, og de testes for mugg- og algevekst, krakellering og avflaking. For å sjekke påvirkningen av klimaet har testene blitt gjennomført på fire ulike plasser i Sverige: Alnarp utenfor Malmö, Borås, Uppsala og Vindeln utenfor Umeå. En mørk brun, nesten sort tone.


Oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone. En god beis eller maling skal ideelt sett ifølge Hjort beskytte fasaden så den ser bra ut etter lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg