mandag 30. november 2015

Alpina bc traverse test

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde.

Trygt og sikkert hos Urverket. Vi har siden tidlig i vinter hatt disse skoene inne til test. Skoen er utrustet med en gamasjehempe og en stor sårkappe. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb.


Les tester og omtaler før du kjøper. Den har en ankelstøtte i plast som sørger for god stabilitet både nedkjøringer og oppstigninger, har en gåvennlig bøyeflex i sålen, og er meget komfortabel innvendig. Det er tid for årets største salg.


Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene.

De står omtalt at de har myk såle, og det er ødeleggende for BC støvler. Jeg hadde Alfa Skarvet på mine Amundsen som var håpløst myke. Selv om BC -sko dominerer salget av fjellskisko, har mm klart sin styrke. De aller kraftigste skoene er fortsatt kun tilgjengelig for mm. En BC -binding er tyngre enn enkel mm binding, og har såpass slark at hælen kan dras fra side til side – centimeter for alle BC -sko.


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Den stive hælkappen og skaftets plastforsterkninger gir god stabilitet som gir foten hvile. Finn laveste nettpris her. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Crispi Stetind BC vs. Alpina TRAVERSE Unisex. Neoprendamask för värme. För Rottefella NNN- BC bindning.


Bekväm fotbädd och varmt foder. Kjøp tilgang på utemagasinet. Her var det ingen omtaler enda.

Den styva hälkappan och skaftets plastförstärkningar ger fin stabilitet som gör det vilsamt för foten. Poistotuote, jäljellä hajakokoja. ALPINA Traverse BC associe confort, protection et performance. Boutique du Ski de Fond.


Les Meilleurs Prix et Livraison rapide. Rottefella BC -såle gir god skikontroll og sørger god støtte til foten. Thinsulate-fôring holder svært godt på varmen.


Skarekant for bedre beskyttelse av overlæret. Test : Fjellskistøvler. Skal du gå på ski i høyfjellet eller utenfor løype i skogen, så er førstevalget stabile og stødige fjellskistøvler i lær.


Her finner du et godt utvalg av skistøvler til langrenn, fjellski og rulleski til både dame og herre i et godt utvalg av størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg