torsdag 26. november 2015

Owatrol edelolje

Alltid til gode priser! Stort utvalg av olje og beis. Velkommen til Bygghjemme. Maling og tapet hos Bjygghemme. Se vårt utvalg av maling og tapet! Hurtig levering av terrasseolje!

Terrasseolje finner du hos oss. Handle innendørsmaling online. Finn laveste nettpris her. Produkter til vedlikehold av Hus og hytte og hjem. Oppdag alle våre Løsninger, tips og råd for behandling, beskyttelse og vedlikehold av Hus og hytte - innendørs og utendørs.


En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor. Dette sortimentet tilbyr produkter for beskyttelse og overflatebehandling av treverk, så vel som beskyttende behandling av andre. EDELOLJE er en høykvalitets-, klar, lufttørkende olje, som kan brukes på alle tresorter.


Enkel påføring og vedlikehold.

EDELOLJE er ideell for påføring på eksotiske treslag, hvor de utmerkede penetrerende og filmbyggende egenskapene sikrer beskyttelse over lang tid. Velegnet til flater som utsettes for høy slitasje. Overflaten kan minne om lakk, men den flasser ikke.


En god og slitesterk olje som kan brukes på alle tresorter. Ideell til påføring på eksotiske treslag og til områder med høy slitasje. Etter hva jeg leste meg til var edeloljen den eneste som kunne brukes på allerede lakkerte flater, også. Owatrol edelolje tåler høy.


Oljen er meget penetrerende og gir en høyglans overflate. Brukes der det ønskes en høyglansrik overflate. Er også velegnet til garasjeporter, dører, interiør, møbler etc.


På båt brukes den etter en grundig forbehandling med D-1. Fremhever og beskytter den naturlige skjønnheten i treet. Naturlig rik matt finish.


Edelolje er meget fyldig og bygger raskt ett tykt lakksikte. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. På båter brukes EDELOLJE etter en grundig forbehandling med DEKS OLJE D1.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Merket OWATROL får sine unike egenskaper fra to kilder: én fra Nord-Amerika, med bred erfaring i korrosjonsbeskyttelse av metaller, den andre fra Skandinavia, med tradisjonell ekspertise på beskyttelse av treverk.


Og veldig lett å holde rent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg