onsdag 25. november 2015

Hanne nabintu herland gift

Det var en venn av foreldrene, høvdingen for Shi-stammen i Kongo, som gav henne navnet Nabintu da hun ble født. Skal jeg bli sånn typisk norsk? Er det ikke morsomt med litt farger, da?


Hanne nabintu herland gift

Det har gjort henne godt rustet til å møte motstand. The articles and TV programs are to be used as pieces of information that should be considered as part of the bigger picture when seeking to acquire a full overview regarding a specific subject. Hun er kjent fra media som en fryktløs samfunnskritiker og anti-krigsaktivist, samt en markant motstander av politisk korrekthet. Hun flyttet til Norge da hun var år.


Utdannet seg til religionshistoriker med islamisme som spesialfelt ved UiO. Hun er også en aktiv debattant, både i aviser og på nettet. Uoppdragne unger som ingen liker? Det er vi alle glade for idag, selv om dette, sammen med deltidsjobb senere, gjorde henne til minstepensjonist.


Herland er gift for annen gang og har selv to barn. Det siste er blodig urettferdig. Nå er tonen annerledes.


Det er vel bare Karl Ove Knausgård som får mer oppmerksomhet for sine skriverier nå om dagen. Og på dannet vokst-opp-i-utlandet-riksmål fnyser ut sine anklager mot alt som finnes av politisk korrekthet i folkerepublikken Norge. Redaktør Tore Aasheim er åpen for å spørre. Hun hevder at våre demokratier er tatt over av en ekstrem-liberal elite, både på Høyre- og Venstresiden, som ikke lenger lytter til folket.


Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. Våre barns mor var hjemme mens barna var små. Beste Priser På Hanne Nabintu Herland. Vår nyhet laftebasseng er kanskje ikke så nytt likevel når alt kommer til alt. For år siden produserte vi slike basseng selv, men så fikk vi mye annet å. Dama er 66-modell, gift og har barn.


Hun er vokst opp i Kongo og Kenya og kom til Norge først som 19-åring: - Dette har nok satt sitt preg på hvordan jeg betrakter det norske samfunnet- at jeg ser det litt utenfra, mener hun. Det er mye egoisme og materialisme i vår kultur, ofte glemmes de indre verdiene, solidaritet og det varmeskapende. Viking-skuespillere som opptrer i Hanne Nabintu Herlands nye doku-serie om norsk kultur, mener de er misbrukt i hennes politiske prosjekt.


Hanne nabintu herland gift

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler hanne _ nabintu _ herland. Vi bryr oss om ditt personvern. Til tider virker det som om hun går til kamp mot det meste av det etablerte.


Faktafeil fra politiske Faktisk, men glitrende at VG tar opp norsk. Slik det nå er fremstilles det nærmest som at hvis man er kritisk til Ap, settes man automatisk i samme bås som en massemorder, skriver hun. Ifølge egenreklamen et medium kjemisk fritt for dagens knugende politiske-korrekthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg