fredag 13. november 2015

Utendørs skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør! Når solen endelig titter frem, flytter vi ut for å nyte den, sammen med mange andre ting vi har bruk for. Derfor har vi oppbevaringsmøbler til ting som hageredskaper samt hyller, og sammen gjør disse balkongen din om til en hage i flere etasjer.


Noen av benkene har til og med hjul og kan flyttes rundt hvis du har flere favorittsteder utendørs. Størrelse 600x600x250mm. Oppbevaring av gassflasker innebærer en stor risiko.


Derfor er lovlig og korrekt oppbevaring av dem ekstremt viktig.

Våre gasskap for oppbevaring av gassflasker oppfyller alle grunnleggende krav til sikker oppbevaring. Vi tilbyr en komplett serie med skap til oppbevaring av både gassflasker og gasolflasker, utendørs og innendørs. Kvaliteten på skapet er solid med varmelement spesielt designet for skap til hjertestarter. Relatert Innendørs skap til hjertestarter (94-) Hjertestarterskapet er lett gjenkjennelig og fins i fargene rø grønn og gul. Ved å oppbevare din hjertestarter i skap utendørs bidrar du til økt tilgjengelig av dette livreddende apparatet.


Utendørs kjøkkenskap er skap plassert på utsiden av hjemmet, for eksempel på et dekk i nærheten av en grill. De kan være laget av mange forskjellige materialer, men i motsetning til vanlig innendørs skap , må utendørs skap være vanntette. Lavere utendørs kjøkkenskap kan inneholde en matlaging området som en grill på toppen.


Se også våre syrefaste skap. Skapet leveres med målerbrett og modulplasser. H1har modulplasser fordelt på to rader. Sterkstrømsdelen har. Skapene fra Lyse Rom leveres i moduler, som du enkelt kan sette sammen selv.


Så kan skapet stå der du måtte ønske i hagen din, siden de er laget av trykkimpregnert treverk. Det er selvsagt best med fast grunn under skapet , og det står stødigere om du kan feste det i en vegg. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Bestill vår katalog gratis!

Over 4sider med kvalitet. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs. Hvis du kjøper en romslig putekasse, kan du dessuten raskt og enkelt rydde bort barnas leker og andre småting, slik at de ikke roter til hagen når du for eksempel får gjester til en grillaften. Oversatt til enklere norsk, betyr det vel omtrent at gassflasker skal være innelåst, enten inne i bygning, eller i låst skap utendørs. Om eneste adkomst til terrassen går gjennom bygningen, så vil jeg påstå det kravet er oppfylt på samme måte som om flaskene sto inne i bygningen.


Group AS har lang og bred erfaring basert på leveranser til Elektro-Installatører. Vanntett veggskap IPmed metall dør. Gasskap for bruk utendørs. Krever ikke ventilasjon.


Skap for gassflasker med en totalt varmegalanisert utførelse. De har låsbare dører for sikker lagring utendørs i henhold til forskrift TRG 2(tekniske regler for gasser), hvilket innebærer at ingen ventilasjon behøves ved oppstilling utendørs. NOHA Brannslangetrommel i isolert og oppvarmet skap for montering på vegg utendørs eller i korrosive miljø. Slangetrommel er montert på en arm som svinger 180°. Kan lett tas ut av skapet og montering utføres av én person.


Skapet er laget av rustfritt stål og er isolert og oppvarmet med termostatstyrt varmeelement. Disse skapene er beregnet for tøffe norske forhold og kan brukes i industri, ved veier, på jernbanen, i tunneler, gruver eller havnområder. IP65- skapene har dobbeltkravet åpning (dryppkant). Dørene er høyrehengslet, men kan snus for venstrehengt dør. For å opprettholde en god IP-grad har dørene en solid EPDM-pakning.


MAXBO har oppbevaringsløsningen du leter etter. Vi har et stort utvalg av skap og kommoder av høy kvalitet til gode priser. Tenk at et skap med oppbevaringsmuligheter kan være så betydelsefullt for å trives i hjemmet. Med et oppbevaringsskap kan boligens romslige plass optimeres, samtidig som det kan gi plass til mer gulvplass.


Dessuten kan et oppbevaringsrom fungerer som en effektfull romdeler i den lille leiligheten, eller i et rom med åpen planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg