torsdag 18. oktober 2018

Vimplar barnrum

Med vackra vimplar skapar du snabbt ett lekfullt och charmigt barnrum ! Här hittar du vimplar i tyg men även enklare vimplar i papper till barnkalaset. Dekorera barnrummet med superfina vimplar i härliga färger. Vi har vimplar och flaggspel som passar både till barnkalaset och som en fin inredningsdetalj!


En vimpel skapar en ombona hemtrevlig känsla och passar in överallt där hemma. Häng den i barnrummet, över matbordet när det är kalas, ute på altanen eller i kojan.

Vår mest populära vimpel från Numero är handsydd i vackra, dova tyger och har en bjällra på varje flagga. Köp vimplar för barnrum. Att inreda ett barnrum med fina vimplar som skapar en dekorativ känsla i rummet på nolltid.


De många fördelarna gör dem med andra ord till ett måste i alla barnrum. I vår webbshop kan du välja mellan flera fina vimplar för barn i härliga färger och mönster. Rummet är väldigt litet så därför har jag valt ljusa möbler. Ska försöka hålla färgerna till grönt, rosa, vitt och turkost. Mitt första skjorttygsprojekt är klart.


Jag sydde vimplar till ett barnrum.

Det var ett riktigt roligt projekt och så fort Hubbe bara har ett eget rum så kommer jag garanterat sy ett par till. Ifall du också har lust att sy vimplar , men inte vet hur man gör så följ bara stegen nedan så lyckas du fint. Girlang VIMPEL MULTI. Väggdekor VÄGGDEKOR Förändra barnens rum lekande lätt Om du snabbt och lätt vill förnya barnrummet, så är det väldigt tacksamt att jobba med väggdekorer.


Fri frakt till butik. Fria returer i butik. Det kan såklart vara så att du behöver vimplar och girlanger till andra saker än fest.


Du kan alltid inreda ett barnrum med dem för att göra det lite festligare och roligare. Särskilt om det är vimplar med barnets favoritfigur. I så fall har vi ett härligt utbud att välja och vraka bland. Vimplar för olika sammanhang. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Tio stycken vita vimplar. Fina som de är eller som bas för att sätta sin egen prägel på med färg, bokstäver, glitter, tyg eller decoupage! Ett bra sätt att piffa upp ett barnrum , eller vilket rum som helst egentligen, är att hänga upp vimplar. I Ebbes rum förhöjer vimplarna helt klart stämningen i rummet.


Leila Lindholm tipsar på sin sida leila. Hos Jollyroom kan ni inreda ert barnrum med härliga produkter.

Vi har ett stort utbud av inredning till barnrummet med allt från möbler till förvaring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg