mandag 29. oktober 2018

Svanemerket maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Når du pusser opp, bruker du gjerne store mengder maling , sparkel, lim og fugemasse. Les mer Disse produktene inneholder kjemikalier som ikke alltid er heldig verken for den som utfører arbeidet, for familien som skal bo der eller for miljøet når for eksempel malingrester vaskes ut i avløp. Dette gjelder både hudpleieprodukter, rengjøringsmidler og maling. MI er ikke tillatt i svanemerkede hudpleieprodukter, men tillates i begrensede mengder i svanemerket og blomstmerket maling. Merket ble opprettet av Nordisk mInisterråd for år siden for å gi forbrukere og innkjøpere troverdig miljøinformasjon om produkter og tjenester.


Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden. Nå det gjelder maling innendørs, har vi et spesielt fokus på å begrense innholdet av miljø- og helseskadelige stoffer som løsemidler, tungmetaller og myknere.

Det stilles dessuten krav til malingens kvalitet, forklarer hun. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Høypigmentert og vannbasert dekkende maling.


Tørker raskt med matt overflate. En utmerket maling for for både nye og mer erfarne kunstnere. Beskytt alltid underlag og klær når du maler. Art Medium gjør malingen blank. Brukes for maling innendørs på puss, betong, lettbetong, byggeplater av ulike slag, glassfibervev m. SENS er faktisk verdens mest helsevennlige maling , sier Gilde Flenstad.


I SENS-serien får du høykvalitetsprodukter til slett vegg og panel, samt takmaling og grunning. Det finnes maling på det norske markedet som er anbefalt av det svenske Astma- og allergiforbundet, men denne oppfyller ikke de samme kravene som maling anbefalt av NAAF. Også svanemerket maling oppfyller strenge helse- og miljøkrav. Velg svanemerket maling.


Varer så forskjellige som rengjøringsmidler, vedovner og varmepumper, tekstiler, møbler, maling , hudpleie, småbarnsprodukter, leker og papir kan søke om å få bruke svanemerket. Greenspot Ready MIX er en miljøvennlig, matt, vannbasert tempera maling med utmerket dekkevne.

Den tørker raskt og er lett å jobbe me både for barn og voksne. Leveres i 500ml flasker med praktisk doseringslokk. Kvalitet er mer enn det øyet kan se. Det er ikke tilfeldig at det er en profesjonell maler på logoen vår. Alle våre produkter er nøye testet og utprøvd.


Flügger har alltid vært malerfagets leverandør. Interiørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male. Utendørsmalinger må testes for alle værtyper.


Den skal bidra til at du får det perfekte sluttresultatet, som du kan være stolt av lenge. Tette plastmalinger skader huset ditt kan vi lese når bygningsvernere uttaler seg om valg av maling til gamle hus. Men går du i fargehandelen og spør etter plastmaling vet de ikke hva du mener. Sjansene for at du går hjem med nettopp et produkt du ikke ønsket deg er stor.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg