fredag 19. oktober 2018

Jotun lady farger

Jotun lady farger

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Farger til både interiør og eksteriør. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ytterligere informasjon om LADYs produkter, se jotun.


Se hele det nye fargekartet til terrassen her! Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke.


LADY Pure Nature Interiørbeis og Jotun Panellakk. Foto: Jotun En grønnaktig blå tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Selv de mest subtile fargenyanser har en iboende kraft til å forandre stemningen i et rom. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living.


Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger. Gjør rommet større med farger og lys - Lady Inspirationsblogg Du kan enkelt få rom til å virke større ved hjelp av farger og lys. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Kjøp på nett eller i butikk. Fargekartet som nå lanseres byr på helt nye LADY - farger. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer. Se våre favoritter her.


Jotun lady farger

Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av fargekart, gå inn på Bestille Jotun Interiør fargekart eller Bestill Jotun Eksteriør fargekart, så kan du velge de du ønsker. Våg å være litt annerledes! I det nye fargekartet fra LADY vil du finne mange tips til farger som går godt sammen.


Denne malingen er fullstendig tro mot fargene. I det du tilsetter glans i fargen, vil den skinne og forandre seg i lyset. Finn en eller flere av dine favoritt farger , og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig! Resultatet er et splitter nytt fargekonsept kalt IDENTITY, lansert under merkevaren LADY her i Norge.


Jotun lady farger

Tiden hvor vi valgte farger og innredning som statussymboler er forbi. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY , Sens eller Jotun.


Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg